MILJANI SE STANJE NAGLO POGORŠALO? Isplivali novi detalji, a evo šta Marija kaže  na sve
Foto: Alo/ilustracija

Posle drame i borbe za Miljanin život, rijaliti učesnica je iz intenzivne nege, spuštena u poluintenzivnu negu i njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali je i dalje pod 24-časovnim posmatranjem.

Iako joj se poslednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, kako Pink prenosi, navodno je došlo do preokreta. Nažalost, Miljani se stanje ponovo pogoršalo.

Pozvali smo njenu majku Mariju kako bi nam rekla nešto više o Miljanino zdravstvenom stanju, ali ona nije imala snage da priča.

Foto: Alo/ilustracija

 

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla je Kulićka.

NE SEĆAM SE NIČEGA, U BOLNICU SAM STIGAO BEZ SVESTI Ante se oglasio za Alo! nakon vesti da je izboden nožem

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading