I HUSI SU BACALI VRADŽBINE, O DECI NIJE BRINUO Dalilin brat i rođak raskrinkali Mujiće, pa progovorili sve o usvojenoj sestri!
Foto: Blic

U emisiju "Đir sa Memom", javio se navodni rođeni brat Dalile Dragojević, Arafat Mujić, kao i njen rođak Fatah Mujić koji žive i rade u Austriji i Nemačkoj, i koji su progovorili o tajnama porodice Mujić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Huso Mujić živi kod mene u kući. On je tu došao iz Tuzle. Kada su pobegli iz Beča Dalilina majka i on, njih dvoje su došli u Tuzlu. Huso nije plaćao alimentaciju za decu. Imao je petoro dece, ovde u Austriji nije plaćao alimentaciju. On ima četvoro dece i jedno što je oduzeto ovde. Država je oduzela to dete, nisu ga pazili, jer je majka devojčice umrla na porođaju. Porodica sa majčine strane, od te devojčice je dolazila u Austriju i tražila je par puta, ali teško je doći do deteta. Nikada je nisu našli. Tom detetu se gubi trag usvojili su je drugi ljudi - rekao je Dalilin navodni rođak Fatah.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bruka i sramota za sve nas. Moja poruka njoj je da bude normalna. Ja sam se video sa Husom dva puta u životu. I to u Šepku je moja kuća. To je moj plac. Oni su to meni oteli preko Husa, vradžbine mu neke pravili i oteli to. Huso se nije borio za ostalu decu, za nju se bori ko da je ne znam ni ja šta - rekao je navodni Dalilin brat u emisiji "Đir sa Memom".

OVO JE TAKO JADNO, TU NEMA LJUBAVI Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sonja

22.01.2022 11:09

Divna neka porodica nezna se koje kome sta