OVO JE TAKO JADNO, TU NEMA LJUBAVI Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku su Nominacije. Došao je red na Marka Đedovića da bira između Dalile i Cara.  

OVO JE TAKO JADNO, TU NEMA LJUBAVI Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovde nije samo jedna osoba kriva. Ne znam šta bih rekao, ali njima vlada dosta stvari koje nisu ljubav, ovde ima drugih pobeda, a namanje ljubavi. Oni jedno drugom teraju inat, a da ne kažemo kako jednom drugom udaraju na ego. Meni je iskreno da kažem, ovo njihovo s*anje jedno drugom po glavi tako jadno. Ovde nije samo Dalila kriva, kriv je i Dejan, a poeta je da čovek mora da vodi računa o sebi, pa o drugima. Ovde nema odnosa, ni pomirenja, ni opraštanja, nema tu normalnih stvari, a svi žure. Glupo je kada se razmišlja o sopstvenim postupcima. Filip je ovde kao malo dete koje pravi s*anja, a onda dođe i kaže je*i ga, a on iako je napravio najveća s*anja, dođe ispred tebe i prizna. Ja ne želim da stavljam nekom tešku situaciju na glavu, štedim se danas, iako mogu da kažem šta stvarno mislim. Ne mogu više da šaljem Cara, iako bih možda trebalo, jer mi je žao Dalile, on se svađao sa svima samo sa mnom ne. Smatram da bismo se posvađali kada bih ga nominovao, ostavljam Filipa, šaljem Dalilu - rekao je Đedović.

DEJAN JOJ OKRENUO LEĐA, DALILA NEUTEŠNO JECALA Dragojevićka otišla za bivšim mužem u pušionicu, pa doživela hladan tuš!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading