HUSO SVE LAŽE, DEJAN SE ZOVE ZIJAD I IDE U DŽAMIJU! Daliline komšije potpuno raskrinkale Dragojevića i otkrile nepoznate detalje iz njihovog braka!
PaparazzoLov/AloIlustracija

Ljubavna drama u ''Zadruzi 5'' nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a gotovo čitav region bruji o svakom koraku DalileDejanaMaje Cara.

Ekipa emisije ''Paparaco Lov'' je sada posetila rodno mesto Dalile Dragojević u Bosni i Hercegovini, Gornji Šepak, kako bi pronašli kuću u kojoj živi Dalilin otac, Huso Mujić, a usput su porazgovarali sa stanovnicima ovog mesta i saznali šta misle o ovom paru i svemu što se dešavalo u Zadruzi poslednjih nedelja.

PaparazzoLov/AloIlustracija

 

Na putu do džamije, jedan stanovnik Gornjeg Šepka otkrio je nešto interesantno o Dalili i Dejanu:

Ja Dejana poznajem jako dobro, četiri godine. Nosim hranu njemu i Dalili, a on je promenio veru i išao je u džamiju. To ti ja garantujem, samo ne zove se Hasan, nego Zijad. Ja sam ga video u džamiji, to vam je sto posto, milion posto tačno, Huso sve laže - priča stanovnik Gornjeg Šepka.

Došli su do kuće koja je izgrađena na nekoliko spratova. Huso je očigledno bio vredan čovek.

A evo šta komšije još kažu o Dalili i Dejanu:

PaparazzoLov/AloIlustracija

 

- Dobar domaćin, dobri ljudi. On drži prodavnicu, a Dalila i Dejan su takođe dobri i čestiti ljudi, šta se desilo među njima, stvarno ne znam - priča Dalilin komšija.

S obzirom da Huso nije izlazio iz kuće ceo dan, komšija je prokomentarisao da ga je sramota.

BOLI ME ŠTO NISAM UZ NJU, ONI ĆE SE POMIRITI! Dalilina majka slomljena nakon ćerkinog haosa sa Dejanom, ne može više da je gleda kako pati i muči se!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading