MAJI JE POMOGAO TIM STRUČNJAKA! Taki otkrio kako je tačno njegova ćerka za pet sati preotela Filipa, a ova starleta je vodila glavnu reč i smislila plan!
Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 5". Ona je neposredno po svom ulasku, ponovo osvojila srce bivšeg dečka Filipa Cara, koji je do tada bio u vezi sa udatom Dalilom Dragojević.

Naime, Majina najveća podrška u životu je njen otac Radomir Marinković Taki, a sada je on u emisiji "Premijera" otkrio da je njegovu ćerku za ulazak u petu sezonu rijalitija spremao tim stručnjaka, među kojima je i starleta Stanija Dobrojević.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Maja sve što je rekla ona je ostvarila, zatvorila je Dalilu i Cara za 5 sati. Nema više niko da vileni po kući. Milism da joj je to bila najveća želja. Maja je imala pripreme pred ulazak u rijaliti. Razgovarala je sa Stanijom Dobrojević i sa Aleksandrom. Znate šta, Maja sad ima tim stručnjaka oko sebe, mi svi utičemo na nju. Stanija je njena velika podrška - izjavio je otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Inače, Taki je prokomentarisao i svog zeta Filipa Cara, te istakao da smatra da je on dobar dečko.

- Filip je dobar momak, po mom mišljenu. Nestašan je malo tamo u "Zadruzi", ali u principu mislim da je dobar dečko. Mi znamo da je Maja bila i van "Zadruge" u vezi sa Filipom, slala mu je poklone, on je ušao kao zauzet momak. Videli smo sve šta se desilo, ali to je bilo kratkog daha, kad je Maja ušla nastao je muk! Ona jeste bila ljuta na njega, ali proradio je neki adrenalin u njoj, Maja njega iskreno voli i zaljubljena je u njega - priča Taki.

NEĆU DA PRIČAM... Dalilina majka otkrila sve detalje o Dejanovom prelasku u islam, obelodanila šta to kriju njegove komšije, a njen bivši zanemeo od šoka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading