NEĆU DA PRIČAM... Dalilina majka otkrila sve detalje o Dejanovom prelasku u islam, obelodanila šta to kriju njegove komšije, a njen bivši zanemeo od šoka!
Printscreen

Dalilina majka Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, koji su pre nekoliko nedelja otkrili da je Dejan Dragojević promenio veru i zbog tadašnje žene primio islam, iako je to njen bivši suprug Huso demantovao.

- Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promenio veru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom - rekla je Emina za srpske medije.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu - rekla je Mujićka i istakla da će uvek voleti Dekija, koji je naziva majkom, i da veruje da će shvatiti da ga njena ćerka najviše voli te da će se pomiriti. O Filipu Caru nije imala lepe reči.

Nakon njenih reči se oglasio i Dalilin otac, koji nije hteo da komentariše tvrdnje bivše supruge.

- Nek priča šta hoće. I ona i Fatija i svi ostali. On je pametan dečko, zna šta je najbolje za njega, njega na to niko nije prisilio, ako on to ne želi sam. Neću da pričam na tu temu - kratko je poručio Huso.

Podsetimo, prva komšinica baka Fatija otkrila je da je Dejan prešao u islam i da je poštovao sve muslimanske običaje, a zatim su se javile i komšije, koje su ispričale da se Dejan zove Damir i da ne jede svinjetinu.

JA SAM GA STVORILA, MOGU SVI DA ME MRZE! Dalila doživela nervni slom nakon što joj je Đedović otkrio Dejanove taktike i njegov tajni pakleni plan!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ja

29.11.2021 10:45

Ova Dalilina majka je bas prava opajdara nije ni cudo na koga je cerka a Dejan kako je uzeo islam tako moze uzeti ponovo pravolavlje ako bude hteo a da je pametan samo da se resi Dudlile.

Sija

30.11.2021 14:02

Idi ženo leči se.Tvoje reči nemaju težinu.Ko tebe sluša. Mora da si preskočila terapiju. Našla si nama da prodajš pamet, a ni ti ni tvoja otkačena ćerka je nemate. Jedina žrtva je Huso, divan i iskren čovek.Vi ste talog i tako vas i tretiraju u Bosni.Ćerku ti bosanski momci nazivaju "bataljonka" zbog čega??????

Ana

22.12.2021 16:50

Fali joj neka daska to se vidi iz aviona