MOJA ĆERKA JE GO*NO, NEKA CRKNU SVI I NJIHOVE PORODICE Skandalozna izjava Daliline majke, proklela i poželela da oni ovako plaču za najmilijima!
Foto: facebook, youtube

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, besno i skandalozno je odreagovala nakon ćerkinog razvoda u rijalitiju.

Naime, ona je iznela niz uvreda i jezivih pretnji na račun takmičara u rijalitiju. Očigledno su joj svi krivi što je njena ćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji poslednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.

MOJA ĆERKA JE GO*NO, NEKA CRKNU SVI I NJIHOVE PORODICE Skandalozna izjava Daliline majke, proklela i poželela da oni ovako plaču za najmilijima!

Printscreen

 

- Govnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana - poručila je Emina.

Podsetimo, Emina je juče bujno reagovala kada je pozvana za komentar povodom razvoda Dejana i Dalile.

DEJAN JE SVIMA DOBAR JER JE ŽRTVA U NARODU! Miki Đuričić opleo po Dragojeviću dok njega nema, skandalozna izjava zadrugara šokirala Dalilu i Cara!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
LA

19.11.2021 12:34

Ako je ovo istina ova zena je...necu da kazem sta mislim, necete objaviti. Ali mogu da joj porucim, niko nije kriv osim njene cerke! Da ona nije "digla rep" ljubavnik ne bi reagovao, ne bi bilo preljube i niko ne bi bio kriv. Ovakve kletve uputiti neduznim ljudima, strasno.

Lana

20.11.2021 01:34

@LA - i stara je bila rospija,rastavila ga od zene,pa ga posle varala! Huso je ostavio zbog kurvaluka! kakva majka takva kcerka!

Mara

19.11.2021 12:45

Emina koja se LECILA posle parova sada ce joj trebati jaca ustanova, koga ona kune i proklinje za sve je samo njena Cerka kriva UCESNICI imaju pravo da komentarisu EMINA POTRAZI PODHITNO STRUCNU PIMOC TREBATI....

Jasna

19.11.2021 15:08

Ko je ovde veca sramota, majka ili cerka!?! Kultura i vaspotanje iz kuce "izlaze"!!!