ZANEMELI OD ŠOKA! Oglasili se Dalilini roditelji nakon njenog razvoda od Dejana, žestoko opleli po Đedoviću i Rešićevoj i poručili svima ove brutalne reči!
Printscreen

Papiri za razvod braka Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića stigli su do njih u "Zadrugu" i oni su iste odlučili da potpišu.

Sada se Dalilin otac, Huso Mujić, oglasio potresnim glasom za pomenuti portal.

- Nije mi drago, nisam još uvek sve ispratio. Šta god da se desilo, opet mi je krivo što se dogodio razvod između njih dvoje. Šta ja tu sad mogu da poručim? Ništa! - kaže Mujo za pomenuti portal, dok Dalilina majka Emina ističe:

- Videla sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedovic učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom - poručuje Emina za pomenuti portal.

Podsetimo, Dalila i Dejan su prvo ćuteći gledali u papire, čitali ih i proučavali, a zatim i potpisali i okončali sve.

UDAHNI SINE SADA PUNIM PLUĆIMA! Oglasila se porodica Dragojević nakon Dejanovog zvaničnog razvoda od Dalile, Biljana ne može da sakrije emocije i suze!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nina N

18.11.2021 19:26

Sami su krivi. Otac je realan a majka ne. Ne mogu drugi biti krivi sto je ona nadka momka i ljubaka se pred muzem. Bar iz postovanja prema prethodnom zivotu od nekoliko godina.

Rijana

19.11.2021 10:44

IZDAJA se nikome i nikad ne oprašta.Deki je javno tražio Zahtev za razvod braka na Zarugoviziji. Drugo se nije ni moglo očekivati.Udata žena našla ljubavnika i čereči se s njim na nacionalnoj TV gde ih snimaju.Ljubi se sa njim pred mužem.Ona očigledno ima težih psihičkih problema i to treba lečiti.Njeno ponašanje prema Dekiju je ponašanje psihopate.Car je izšaketa, izvredja je na najgnusniji način,polupaju ceo hotel, raskine sa njom.Ona upadne u spaaonicu i ko pomanihitala zaleti se da bije Dekija,jedva je obezbedjenje skinulo sa njega.Pesničila ga u glavu. Sva mu glava bila modra. Tu se nije više znalo ko koga udara od Zadrugara koji su Dekija branili.Ona je bolesna.Tu više ni LJ od ljubavi nema. Deki slavi dan kada si se razveo, diši punim plućima.