UDAHNI SINE SADA PUNIM PLUĆIMA! Oglasila se porodica Dragojević nakon Dejanovog zvaničnog razvoda od Dalile, Biljana ne može da sakrije emocije i suze!
Printscreen

Nakon što su u programu uživo Dalila i Dejan Dragojević potpisali papire za razvod braka, oglasili su se i članovi Dejanove porodice.

Najpre je David objavio snimak na kom Dalila traži papire za razvod uz jasan komentar, a potom je to učinila i Biljana.

Printscreen

 

- Snajka, tvoja želja je za mene zapovest - napisao je David u svom maniru.

Biljana Dragojević je na svom Instagram profilu objavila poruku za sina Dejana:

Printscreen

 

- Nema maske, nema katanca, Dejane, udahni punim plućima - napisala je Biljana uz emotikon srca, a verujemo i da je zaplakala nakon zvaničnog razvoda budući da joj je ova situacija sa Dalilom jako teško pala.

Podsetimo, papire je produkcija poslala na kapiju do koje su sada već bivši supružnici došli. Oboje su prvo ćuteći gledali u njih, čitali ih i proučavali.

VIKI KRVNIČKI UDARALA MARKA! Obezbeđenje uletelo momentalno, šutirala ga i vređala, a onda zapretila: Spavaću s Filipom namerno da te uništim!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Rija

19.11.2021 12:50

Biljana je majka koja se zove SVETINJA. Odgajila je svoja dva sina i u njih utkala sve ovozemaljske vrednosti. Mladići za primer drugima. Vaspitani, kulturni ,sa manirima. Ne zna se koji je lepši.Davide, bratino budi Dekiju podrška u svakom momentu.Ti si njegov idol"stariji brat".Dekiju srećan razvod i želimo mu sve najlepše.Konačno se oslobodio ZLA.Ni svesni niste da je pored nje preživljaao pakao, što nikada neće reći.Bio je izolovan od svih. Verovatno da ne bi tamo čuo o"njenim radovima".Mi, njegova Armija fanova ostajemo do kraja , a ima nas mnogo iz svih zemalja regiona i inostrranstva, Cela Srbija je uz njega.On je oličenje divnog mladog čoveka, inteligentnog i elokventnog.Svaka reč mu je na mestu.Deki, glavu gore i samo napred Idemooooo jako do prvog mestaaaaaaaaaa

Šumadinac

19.11.2021 21:04

@Rija - Biljana manipulator odgajila dve mußke sponzoruše , ajde bre prevaranti i naruceni tekstovi , koja svetinja verovstno je i švaler svetac fuj brre.

Šumadinac

19.11.2021 21:01

Genetski PREVARANTI Biljana , David , Dejan , muske sponzoruše , Davida izdržavala Aleksandra , Dejana Dalila , stim ßto Dalila nije dozvolila da izdrzaa Biljanu i Mungosa i da puni tudju kucu kao Aleksandra ! Biljana sve to koristila matori prevarant , a sada patetika ajmo ponovo na pomoc i uplatnice izmanipulisanih prekopirano kao Anabela i luna , marš bre ološi !