MAJA PAKUJE KOFERE I ULAZI U ZADRUGU! Uhvaćena na ovoj lokaciji i to sam njim, sve je spremno za suočavanje sa Filipom!
Foto: Pink

Nakon što je u medijima isplivala informacija da Maja Marinković nije u dobrim odnosima sa ocem, Radomirom Takijem Marinkovićem, uđeno im je u trag i konačno je provereno šta se to dešava sa njima.

Ono što je zabeleženo automatski je demantovalo sve natpise o njihovoj navodnoj svađi i prepirkama.

Naime, Taki je svoju mezimicu izveo u šoping i tom prilikom su tata i ćerka iskoristili da ceo dan provedu zajedno, a pazarenje su odužilo do kasnih sati. Međutim, to nije nešto neubičajeno, obzirom da je poznato da Marinković redovno odvaja vreme isključivo za njegovu ćerku, te često izlazi zajedno na razne događaje.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tata je odlučio da naslednicu nagradi i "debelo" počasti novim stvarima, te je tako Marinkovićeva izašla sa punim rukama kesa, a njeno zadovoljstvo i dobro raspoloženje bilo je lako uočiti, a sa druge strane Maja je poznata kao neko ko vodi računa o svojim odevnim kombinacijama, pa je shodno tome i bila jedna od najbolje obučenih rijaliti učesnica.

Njih dvoje nisu skidali širok osmeh sa lica, uživali su dok su pazarali sve što im je potrebno, tako da je primetno da Taki nije žalio ni dinara kako bi usrećio svoju ćerku.

Inače, mnogi iščekuju da se Maja Marinković pojavi u Beloj kući i pomrsi konce bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu, ali i sadašnjoj simpatiji Filipu Caru, tako da može se naslutiti da je ova šoping tura priprema za veliki ulazak u Zadrugu.

DRŽAVA POKRENULA POSTUPAK PROTIV MILJANE Kulićevoj preti žestoka kazna zbog jezivog udarca u glavu, isplivali detalji tužbe!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading