SKANDAL Miljana Kulić pokušala da se ubije!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Zadruge, Miljana Kulić, nekoliko puta je pokušala tokom svih sezona ovog rijalitija da sebi naudi. Tako je bilo i sinoć, kada je staklom pokušala da preseče vene.

Naime, ona je nezadovoljna i razočarana što njen bivši momak Lazar Čoloć Zola nije ušao u rijaliti. Nišlijka od prvog dana nije aktivna u rijalitiju kako su je navikli gledaoci. Sinoć je sve vreme pravila haos po celom iimanju, plakala, histerisala, žalila se da želi da napusti rijaliti, čak je u jednom trenutku reagovalo i obezbeđenje.

Kulićeva se i pred kraj prošle sezone, kad se osećala veoma loše, ošišala naćelavo, što je mnoge zgrozilo i zabrinulo.

Kako saznajemo, njeni roditelji, Marija i Siniša Kulić i pored svih zdravstvenih problema koje imaju, sad su u paklu jer vide da im ćerka nije dobro, a da li će reagovati i konačno je izvaditi iz rijalitija, ostaje da vidimo.

HODALA POLUGOLA PO PISTI, PA SE ZABRINULA ŠTA ĆE REĆI MUŽ Aleksandra Subotić pričala Mensuru na koji način je brak uticao na nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dada

10.09.2021 14:01

Ubij se ko te brani, kada mozga nemaš!

Zoka

10.09.2021 14:36

Dal je to njena neka taktika il bolest...treba se pozabaviti tim pitanjem...strucni tim lekara....svaka nova sezona ona tako nesto pokusa...zar to treba produkciji...??????