NAKON ŠTO SU MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI ZAJEDNO U ETNO SELO! Oglasio se Taki, svega mu je preko glave, ne može da veruje šta mu ćerka radi!
Foto: Alo.rs

Nakon najturbulentnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, njih dvoje su nakon skanalozne svađe koja je izbila u večeri superfinala, između Takija i Janjuša, navodno stavila tačku na ovu ljubavnu romansu, a od nedavno se spekuliše da je uplovila u vezu sa Janjuševim drugom, Filipom Carem.

Međutim, Maja i Janjuš su završili u istom etno selu, iako je on govorio da se tamo više neće pojavljivati.

Foto: Alo.rs

 

Ovo je samo podgrejalo sumnje da su Maja i Janjuš ponovo u ljubavi, a da im je Filip Car samo paravan. Taki je u neverici prokomentarisao sinoćna dešavanja.

- Stvarno nemam komentar! Nisam se čuo sa Majom, samo znam da spava u drugoj sobi. Znam da su se tamo okupljali, da tamo stanuju Zola i Miljana, ali o čemu se radi ne znam... To je njen život, ne mogu više da se borim sa tim nebulozama. Ako ona pređe preko svega, više me ne zanima! Dao sam sve od sebe, ali više nemam komentar. Posle toliko budalaština, ja stvarno ne mogu da verujem... - zaključio je Taki.

POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon raskida sa Tarom, Ša pozvao bivšu suprugu, Ivana sve otkrila?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading