POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon raskida sa Tarom, Ša pozvao bivšu suprugu, Ivana sve otkrila?! (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Ivana Aleksić nakon razvoda svakodnevno pokazuje koliko uživa u svim čarima života. Dosta se spekulisalo o njihovom razvodu i sudskim ishodima, o kojima do sada ni jedno, ni drugo nisu konkretno pričali u medijima.

Poznato je da je nedavno posetila crnogorsko primorje i da je vrele letnje dane provodila kod bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, te da je uživala u čarima njegovih bazena. Kao veliki rijaliti neprijatelj Nenada Aleksića Ša, Tomović je u ekskluzivnom intervju pozvao Ivanu, nakon čega je otkrio da oseća prema njoj nešto više od prijateljstva.

Iako deluje da se razvod Ivane i Ša zaboravio, to nije istina, a dosta se spekuliše da je nakon raskida sa Tarom Simov ponovo stupio u kontakt sa bivšom suprugom. 

Pintscreen

 

Sada je reperova bivša supruga objavila na društvenoj mreži Instagram stori koji je izazvao lavinu komentara. Naime, radi se o jednoj fotogorafiji, koja opisuje kako se trenutno oseća.

Kako si?

- Evo, žurim - glasio je odgovor.

Ovim potezom Ivana je ponovo pokrenula pitanje njenih emocija oko odnosa sa reperom, a da li je ovim potvrdila da ju je Ša kontaktirao procenite sami.

PRIJATELJSTVO CVETA! Osman Karić ugostio Kristijana u villi na Zvezdari, bivši ljuti neprijatelji konačno na okupu! 

Komentari (2)

Loading
Zoka

13.08.2021 07:55

Ivanu bi trebalo sprovesti na lečenje,ako se pomiri sa Nenadom...onda ni ona nije nista bolja od njega...valjda ima bar malo pameti..☺

Zlata

13.08.2021 08:32

Manjeg coveka a toliko sranja pravi.Umro je a još mu nisi rekli