POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon raskida sa Tarom, Ša pozvao bivšu suprugu, Ivana sve otkrila?! (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Ivana Aleksić nakon razvoda svakodnevno pokazuje koliko uživa u svim čarima života. Dosta se spekulisalo o njihovom razvodu i sudskim ishodima, o kojima do sada ni jedno, ni drugo nisu konkretno pričali u medijima.

Poznato je da je nedavno posetila crnogorsko primorje i da je vrele letnje dane provodila kod bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, te da je uživala u čarima njegovih bazena. Kao veliki rijaliti neprijatelj Nenada Aleksića Ša, Tomović je u ekskluzivnom intervju pozvao Ivanu, nakon čega je otkrio da oseća prema njoj nešto više od prijateljstva.

Iako deluje da se razvod Ivane i Ša zaboravio, to nije istina, a dosta se spekuliše da je nakon raskida sa Tarom Simov ponovo stupio u kontakt sa bivšom suprugom. 

POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon raskida sa Tarom, Ša pozvao bivšu suprugu, Ivana sve otkrila?! (FOTO)

Pintscreen

 

Sada je reperova bivša supruga objavila na društvenoj mreži Instagram stori koji je izazvao lavinu komentara. Naime, radi se o jednoj fotogorafiji, koja opisuje kako se trenutno oseća.

Kako si?

- Evo, žurim - glasio je odgovor.

Ovim potezom Ivana je ponovo pokrenula pitanje njenih emocija oko odnosa sa reperom, a da li je ovim potvrdila da ju je Ša kontaktirao procenite sami.

PRIJATELJSTVO CVETA! Osman Karić ugostio Kristijana u villi na Zvezdari, bivši ljuti neprijatelji konačno na okupu! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

13.08.2021 07:55

Ivanu bi trebalo sprovesti na lečenje,ako se pomiri sa Nenadom...onda ni ona nije nista bolja od njega...valjda ima bar malo pameti..☺

Zlata

13.08.2021 08:32

Manjeg coveka a toliko sranja pravi.Umro je a još mu nisi rekli