MAJA I JANJUŠ NAKON SVEGA OČI U OČI! Upao u studio i doneo Mini nešto što je dovelo Marinkovićevu do ludila, a onda izgovorio još goru stvar!
Printscreen

Mina Vrbaški i Maja Marinković su se suočile u jednoj emisiji, a Marko Janjušević Janjuš je upao u studio.

- Mislim da Maja nije bila sa Carem, Maji ne treba dečko poput Janjuša, totalno ju je uništio, njoj treba neko kao Marko Markovića i Tomovića. Što se Mine tiče, mislim da samo igra rijaliti i da je sve vrtela oko malog prsta - rekao je gledalac.

- U pravu ste, nekada me je sramota da pregledam neke svoje klipove. Slažem se da u tom odnosu nema potrebe da tražim više bilo šta. Postoji osoba koja mi prija i dopada mi se - priznala je Maja.

Printscreen

 

U tom je momentu sve iznenadio Marko Janjušević Janjuš, koji se pojavio u studiju i seo pored Mine, dok je bivšu devojku potpuno izignorisao.

- Ne mogu, žurim, ne mogu kerića ostaviti. Čekam te, Mina, posle, sve smo se dogovorili. Doneo sam Mini čokoladu. Maju ne komentarišem, ona je za mene vazduh - poručio je Janjuš.

- Mene on ne interesuje, ne vidim ga, ne komentarišem ga! Meni su ovo smešne priče, neki ljudi sve rade da privuku moju pažnju - prokomentarisala je Maja.

PRIJATELJSTVO CVETA! Osman Karić ugostio Kristijana u villi na Zvezdari, bivši ljuti neprijatelji konačno na okupu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading