MILJANA TVRDI DA IMA OBEZBEĐENJE Na Darkovom nastupu su više prilazili meni nego njemu!
Foto: ATA Images

Najkontroverznija učesnica rijaliti programa Miljana Kulić već punih šest godina živi na televiziji, a publika je imala priliku da je upozna u svim mogućim izdanjima.

Foto: ATA Images

 

Miljana je pre tri godine rodila sina Ivanu Marinkoviću s kojim je zatrudnela u rijalitiju „Parovi“, a gledaoci su u tri sezone „Zadruge“ imali priliku da gledaju njenu romansu s Lazarom Čolićem Zolom, ali i turbulentan odnos s majkom Marijom.

U ekskluzivnom razgovoru za Alo!, Miljana je otkrila kako provodi vreme do početka sledeće sezone rijalitija, u kakvim je odnosima sa roditeljima, da li je i dalje u vezi sa Zolom, ali i da li planira da snimi pesmu s Darkom Lazićem.

Kako su tvoji roditelji, je l’ im sada bolje?

- Kada je u pitanju zdravlje mojih roditelja, oni se uspešno oporavljaju, mama je završila s hemoterapijama i sada je dobro, tata je takođe zdravstveno u redu, biće to sve super.

Foto: ATA Images

 

Odlučila si da snimiš i pesmu, šta se dešava s tim?

- Pričala sam sa Darkom Lazićem o duetskoj pesmi, najverovatnije da će doći do saradnje, ali takođe imam i svoju solo pesmu koja je već gotova. Odlučila sam da se posvetim muzici, krenuću na časove pevanja i nikad se ne zna, možda postanem dobra pevačica.

Foto: ATA Images

 

Bila si na Darkovom nastupu, kako si se provela?

- Bilo je odlično, a bila sam tamo u pratnji svog obezbeđenja, jer te večeri su više meni prilazili nego njemu, nisam mogla da verujem. Kada se nastup završio, Darko i ja smo dugo pričali i lepo me je posavetovao, on je divan momak i drago mi je što je postao moj iskren prijatelj.

U kakvim si odnosima s bivšim dečkom Zolom?

Foto: ATA Images

 

 

- Moj i Zolin odnos ne bih komentarisala jer sve što se priča o tome nema veze s istinom. Taj čovek mene više ne zanima, oduvek sam sumnjala u njegovu ljubav i da je sa mnom iz koristi. Da sam s njim, ne bih krila, čak i kada sam bila u najgorim odnosima s mamom borila sam se za našu ljubav. Moji roditelji su odlučili da me puste da sama odlučim šta želim, čak su mi rekli da nema potrebe da se krijem ako odlučim da budem sa Zolom. Međutim, čvrsto sam odlučila da me on više ne zanima, čak nemam ni njegov broj telefona.

Boravili ste u istom smeštaju, je l’ ste se sreli?

- Istina je da smo se sreli u etno-selu, tamo imam besplatan smeštaj, žene koje mi peru i peglaju veš kada imam neko gostovanje u emisiji. Bila sam tamo dva puta do sada, a Zolu sam jednom srela. Sedela sam i pila kafu, on mi je prišao da se pozdravimo i na tome se završilo, posle toga ga više nisam videla.

Foto: ATA Images

 

 

Da li si razočarana u Zolu?

- To da li me je Zola razočarao ili nije, to je sad više nebitno, od njega nikada ništa nisam ni očekivala. Više se ni ne sećam šta se sve desilo između nas, to je sada moja prošlost, trudim se da pamtim samo lepe stvari.

Da li je lako biti Miljana Kulić?

- Nije lako biti Miljana Kulić, ne znam odakle da počnem i koliko ću još da budem u spoljnom svetu... Čim izađem iz kuće njih dvadeset me zaustavi da se slikaju sa mnom, ljudi mi konstantno prilaze, na bazen u ovim vrelim letnjim danima ne mogu ni da pomislim da odem jer nemam živaca kao pre za ceo taj pritisak javnosti.

Sin Željko je moj ponos

Često si isticala da ti je žao što zbog rijalitija ne možeš da se posvetiš svom sinu maksimalno. Da li se situacija sada promenila?

- Željko je ponos, jako ga volim. Trenutno je s Marijom i mlađom sestrom na planini, uživaju, jer kuća se kreči pa da ne udiše taj miris kreča i farbe. Pa kada se sve obaveze završe oko kuće, planiramo da odemo na more, ja jako volim Crnu Goru.

Nemam vremena da se zaljubim

Da li si se zaljubila u međuvremenu?

- Za ljubavni život me ništa ne pitaj, nemam vremena za sebe, a kamoli da se upustim u neku vezu. Često idem kod lekara, na rutinske kontrole koje imam, želim zdravstveno da se stabilizujem i to mi je sada prioritet.

BONUS VIDEO:

ISPLIVALA STARLETINA PRIVATNA PREPISKA SA DEČKOM Ani Korać ovo brani dragi!

Komentari (0)

Loading