NEKA PAZI ŠTA RADI: Nenadova porodica neće da čuje za Taru, a Ivana joj preti - Simova "čas divlja, čas nepomično leži"
Printscreen

Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je demolirala kuću, ali kako se čini, tek se po izlasku iz rijalitija suočila s ozbiljnim problemima.

Naime, ne samo da je doživela veliku osudu naroda već je dobila i brojne pretnje od mnogih koji nisu podržali njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a među njima se našla i Ivana Aleksić, koja je Tari preko zajedničkih prijatelja navodno poručila da pazi šta radi.

Tara je zbog lošeg psihičkog stanja konstantno na lekovima za smirenje, a čak je pokušala da presudi sebi.

- Tara Simov je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne Zadruge, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili - počeo je Tarin blizak prijatelj, i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.

- Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju devojku - nastavio je Tarin prijatelj, i otkrio da se ona nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim pretnjama.

- Kada je rekla da će živeti u stanu u kom je Ša živeo sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala... Ubrzo nakon toga je popila celu tablu sedativa - rekao je izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.

- Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi - zaključio je Tarin prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

SITUACIJA JE ZABRINJAVAJUĆA Popila je šaku lekova i smršala je previše: Tari Simov stižu pretnje iz salona Nenadove žene, plaši se za sopstvenu bezbednost!

Očajna je, pije lekove i nema gde da živi: Diskvalifikovana Tara Simov za "Alo!" otkrila šta se desilo sa porodicom Nenada Aleksića! (VIDEO)

"REKLA MI JE DA TO VIŠE NIJE TO S TOBOM" Tara napravila čitav haos samo kako bi se vratila bivšem vereniku?! Ša ostao zatečen nakon priznanja ovog zadrugara! Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading