MONSTRUOZNO Javnost zgrožena, isplivao tajni razgovor, ono što je Zvezdan rekao za svoju ćerku šokiralo je gledoce
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je prevario suprugu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričič, Zvezdan je navukao gnev naroda kada je počeo da preti cimerima, ispoljava agresiju i demonstrira bahato ponašanje.

Nakon što je njegova bivša supruga iznela mnoštvo optužbi i iznosila detalje brutalnog nasilja za koje tvrdi da je Zvezdan vršio nad njom, Slavnić je u mesto kajanja, pokazao agresiju. On je potom ponovo nadmašio samog sebe kada je tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom rekao da neće okrenuti rođenu ćerku.

-Ja ću da izađem nikoga neću da pozovem, rođeno dete neću da pozovem. Imaće moj broj, ako se ispostavi da je sve što je Ana ispričala istina, moraće da me pozove i da mi se izvini. Znaš kako će za sve morati da mi se izvini. Mogu da skupim pare i odem na planinu, nikada se neću pokajati. Ko god hoće da se javi, javiću se, ostalo me ne zanima. A znaš šta ću da napravim ovde? Spektakl tri godine- govorio je Slavnić. 

Ovo je razbesnelo korisnike društvenih mreža koji su žestoko osudili njegovo ponašanje.

MONSTRUOZNO Javnost zgrožena, isplivao tajni razgovor, ono što je Zvezdan rekao za svoju ćerku šokiralo je gledoce

Foto: Printscreen/instagram

 

-Rođeno dete neću da pozovem, mora da me pozove i da mi se izvini... Za šta bre, za to što ga je videla 20 puta za 18 godina? On sada bari Matoru za stan. Zna da nema gde, zato mu ne treba niko u životu. A Matora rekla Ani pred novinarima se pravdala da ne može sa Zvezdanom tu bliskost jer je rasla sa nekim ljudima. Gde mu je sada Moka- pisalo je u objavi.

SKANDAL! Evo šta rade Zvezdan i Anđela dok su svi na stanku, zadrugari van sebe: Šta ste vi umislili?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading