RADE NA DIJALIZI Otac Mike i Gibe životno ugrožen, stres pogoršao sve
Printscreeen/Kurir TV

Nekadašnji rijaliti učesnici, Mika i Giba Vasić, bliznaci koje je javnost upoznala kroz nekoliko TV formata u kojima su učestvovali sa svojim roditeljima, Radetom i Radom Vasić, preživljavaju pravu dramu od kako je javnost saznala da su primenili pol i da se se sada zovu Ana i Ivana, kao i da se Ivana udala za Nemca. 

Kako navodi izvor, Ana i Ivana su novodno danima izložene pretnjama i uvredama na njihov račun, zbog čega su jako uplašene i gotovo da ne izlaze iz kuće.

RADE NA DIJALIZI Otac Mike i Gibe životno ugrožen, stres pogoršao sve

Printscreen

 

- Rade već duže vreme ima problem s bubrezima. On je i sada u bolnici u Prokuplju na dijalizi. Kako su sada svi saznali da su mu sinovi postali ćerke i kad su mu se one požalile da se jako plaše za svoju bezbednost, njemu je pozlilo od brige i stresa. Ipak, jedva čeka da se što pre vrati kući, da bude sa ženom i decom. Neće imati mira dok se one ne vrate u Nemačku, gde rade i žive već nekoliko godina. Oni se još privikavaju na to da sada imaju dve ćerke, teško im je palo sve to, ali su prihvatili. Šta će, to su im deca. Inače, njih dvoje su oduševljeni zetom - završava izvor.

UŽAS NA AUTOPUTU Marko Miljković umalo doživeo nesreću, na kola naletela žena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading