Mika i Giba
Foto: Alo/Printscreen

U medijima je kao bomba odjeknula vest da su Mika i Giba Vasić promenili pol i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić.

One sada navodno prolaze navodno kroz pravi pakao zbog promene pola, pa im svakodnevno stižu pretnje.

- Mika i Giba su se jako plašili reakcija javnosti i zbog toga su i krili informaciju da su promenili pol. Ćutali su i njihovi roditelji, a kad se otkrilo da su ispunili svoju dugogodišnju želju, iz tog razloga su svi to i negirali. Međutim, na kraju su priznali jer nisu mogli da dalje demantuju, pošto su se pojavile fotografije sa Ivaninog venčanja - kaže izvor i nastavlja:

- Iako njihovi roditelji Rada i Rade o tome prvo nisu želeli da govore, a njihov otac je tu vest čak i demantovao, kad je bilo jasno da su fotografije zaista autentične, one su sve priznale. Ipak, tada su po društvenim mrežama počele da kruže uvredljive poruke, stizale su im i pretnje, zbog čega su doživele stres i veoma su uplašene. Nazivaju ih pogrdnim imenima, ma svašta se piše, pa čak i da su bruka za naš kraj. One su se, kao i Rada i Rade, toga najviše i bojale. Od tada ne izlaze iz kuće. Rada je čak i ugasila telefon, a Rade je u bolnici. Sestre će u Srbiji biti još nekoliko dana, a onda se vraćaju u Nemačku, gde će nastaviti život bez problema i bez ikakvog straha - priča prijatelj porodice Vasić za Kurir.

Kako izvor navodi, njihovom ocu se pogoršalo zdravstveno stanje.

HITNO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR! Pevačica se žalila na bolove u glavi, u bolnicu je odvezao suprug, ovo su svi detalji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading