NASRNUO JE NA NJU Ovo je žena koja je Urošu Ćertiću rodila dete (FOTO)
Printscreen

Kaskader Uroš Ćertić svojim agresivnim ponašanjem privlači veliku pažnju u rijalitiju "Zadruga".

Naime, on je pre izvesnog vremena priznao mu se u rijalitiju od svih devojka, jedino sviđa Maja Marinković i da bi samo sa njom bio u vezi. Međutim, došlo je do potpunog preokreta kada je ona stupila u vezu sa Markom Markovićem.

Uroša je po svemu sudeći to izbacilo iz takta, te je Maju nazvao ni manje, ni više, nego nakazom, što je nju razbesnelo i od tada su njihovi odnosi zatajili.

Međutim, ono što malo ko zna jeste kako zapravo izgleda žena sa kojom je Uroš pre dve godine dobio sina.

Printscreen

 

Istina je, postao sam otac. Dobio sam sina. Nikola se zove. Ima već par meseci, mi smo to strogo čuvali od javnosti, malo ljudi je i znalo da je Ivana trudna – otkrio je Ćertić.

Kada smo dobili dete, imao sam 38 godina, a Ivana 35. Trudnoća je bila visokorizična, svaki dan sam joj kod kuće davao injekcije za razređivanje krvi, pošto ima blagi oblik trombofilije. Borila se kao lav i sve je hrabro izgurala. Ponosan sam na nju. Mislim da svaka žena zbog onoga što prođe u trudnoći, na porođaju, pa i kad stigne beba, zaslužuje orden - rekao je Uroš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uki Certic (@ukicertic011)

Tokom veze sa Ivanom, Uroš je bio uhapšen, a ona je sve vreme bila uz njega. Jedno vreme su čak i planirali da se odsele u Grčku, prenosili su domaći mediji.

Ćertića je supruga napustila i to navodno jer je kaskader nasrnuo na nju.

- Bivša partnerka Uroša Ćertića, s kojom ima i dete, prijavila je policiji da je kaskader nasrnuo na nju, čupao je, vukao, davio i hvatao rukama za lice. Dostavila je čak i video-zapis sa sigurnosnih kamera iz stana, na kom se, navodno, vidi kako Ćertić nasrće na nju i fizički je maltretira - otkriva izvor.

VIŠE NE ZNAM Aleks priznala Ivanu kakvi su joj planovi sa Dejanom

Komentari (0)

Loading