VIŠE NE ZNAM Aleks priznala Ivanu kakvi su joj planovi sa Dejanom
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić nastavila je da razgovara sa Ivanom  Marinkovićem o planovima za budućnost koje ima sa Dejanom Dragojevićem.

- Nije baš tako. Nikad nisam upoznala osobu poput Dejana, da ne planira neke stvari baš tako i da sprovodi u delu. U smislu sve što mi je pričao da nećemo, sve je napolju uradio drugačije. Ja verujem da on mene neće da ostavi - govorila je Aleks.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja da verujem da je tako nikad ne bih bio na strani ljubavi, nego bih gazio. Ja njegapoznajem, znam šta je prošao, ali sve činjenice me vuku i plus me nervira što niste imali plan. Ako kažeš da je on tip koji ne voli da planira, a sve sprovede u delu, još bolje - pričao je Marinković.

- Ne da bi on kupio stan gde bismo bili, ali bi.... Ustvari više ni ne znam. On planira da bude sa mnom, ali nijedne sekunde nismo došli na priču šta posle. Ja da se pitam stalno bih potencirala, ali njega kapiram on ne trpi pritisak i jako je čudna osoba - govorila je Aleks.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja gledam kroz sebe, mi smo pričali gde ćemo. Nisam ja kao muškarac mogao da kažem: "Idi kući, pa ćemo da vidimo". Mi smo prvu noć imali pare i spavali smo u hotelu. Posle je bio stan na dan, ali nisam je poslao kući i kao idem, pa ćemo da se vidimo. Ako kažeš da on ima drugačiji sistem planiranja, onda još bolje - pričao je Marinković.

- Problem je što ne znam šta da očekujem, Ja sam sigurna da me voli i da me ne bi ostavio - istakla je Aleks.

- Ne treba da očekuješ pomoć ovde. Razmisli o kritikama i napravi svoj stav da se odbraniš i odviješ napad. Tebi tvoje reči idu na štetu, danas bi bilo bolje da si ćutala - posavetovao je Ivan.

NAMERNO JE KOPIRA? Zbog Alekandrine promene gore društvne mreže, sve više liči na Dalilu Dragijević

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

17.10.2022 08:35

Nisu u istoj situaciji Ivan i Dejan. Logično je da će Dejan prvo biti sa svojom porodicom posle pet god. Nije se još razveo. Posle razvoda uđe ponovo u brak. Lepo je rekao, da hoće da stvori nešto svoje. I sa Dalilom je gradio kuću, i ostao bez ičega. Hoće da bude svoj na svome. Što je i normalno. Podržavam i pozdravljam Dejanov stav.