STANIJA DOBROJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA Imućni biznismen joj poklanja sve, odveo je na luksuzno putovanje, otkriveno i gde su se upoznali
Foto: Printscreen/instagram

Stanija Dobrojević našla je navodno novog dečka sa kojim se ovih dana provodi u Italiji.

Starleta je pre pet meseci raskinula s manekenom Markom Markovićem, ali se nedavno zaljubila u mladog biznismena.

- Stanija je provela tri meseca u Americi i tamo je preko prijatelja upoznala sadašnjeg dečka. Reč je o momku koji je iz Srbije, ali živi i radu u Majamiju. Kad je počeo da joj se udvara, rekla mu je da nije spremna za novu vezu, kao i da se uskoro vraća u Srbiju na neko vreme. Tada joj je obećao:"Kao mali sam često dolazio u Srbiju. Doći ću opet zbog tebe krajem avgusta" - priča starletina drugarica i dodaje da joj se mladi biznismen jednog dana samo javio i rekao da kreće za Beograd.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kad je videla na šta je spreman zbog nje, oduševila se! Taj gest ju je oborio s nogu, pa su se još tog dana smuvali! Potom ju je iznenadio unapred plaćenim odmorom u Italiji. Tamo su već osam dana. Toliko im je lepo da ne planiraju uskoro da se vraćaju kući! Uz njega je definitivno prebolela Marka - dodaje ona.

Dobrojevićeva još ne planira da otkriva ko joj je dečko.

- Rekla mi je da su joj se smučili momci iz rijalitija koji su je koristili da se eksponiraju preko nje, pa bi ovog puta volela da sačuva vezu od javnosti - kaže njena drugarica.

LJUBOMORISALA MU ZBOG POKOJNE DIJANE Otkriveno šta je prethodilo raskidu Stefana i Jovane, Karić preko ovoga nije mogao da pređe

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dražen

01.09.2022 09:46

Koji su ti nazovi mladi biznismeni papci. Šta im Stanija dođe kao neki trofej, strašno. Zato i ostanu posle trofeja praznih novčanika. Bolje da si nađu normalnu žensku osobu koja cijeni neke vrednosti, a ne samo njihov novčanik. Zato se kod nas i kaže, KAKO DOŠLO TAKO I OTIŠLO., mislim na novce od papaka - "bogatih biznismena".

Лола

01.09.2022 14:00

Колико је плаћа за сат уживања ? Коме она , нагазна мина , треба ?