LJUBOMORISALA MU ZBOG POKOJNE DIJANE Otkriveno šta je prethodilo raskidu Stefana i Jovane, Karić preko ovoga nije mogao da pređe
Printscreen

Jovana Ljubisavljević Stefan Karić nedavno su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, a prema saznanjima jednog beogradskoj medija, tom događaju prethodio je veliki broj svađa.

Naime, dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru otkrio je da je Jovana bila veoma ljubomorna i da je istina da je gušila Stefana, ali da je on presekao kad su se posvađali zbog njegove bivše devojke Dijane Milojković.

LJUBOMORISALA MU ZBOG POKOJNE DIJANE Otkriveno šta je prethodilo raskidu Stefana i Jovane, Karić preko ovoga nije mogao da pređe

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jednog dana u porodičnoj vili Karića, koja se nalazi na Zvezdari, izbila je velika svađa jer je Jovana rekla Stefanu da više voli bivšu mrtvu devojku nego nju, koja je pored njega i čekala ga je da izađe iz "Zadruge".

- Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz "Zadruge" i nije mu dala prostora da diše. Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: "Više voliš nju mrtvu nego mene živu" i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći - ispričao je Stefanov dobar prijatelj.

Podsetimo, sve je očigledno kulminiralo po Stefanovom izlasku iz rijalitija, budući da nije bio pri sebi i kako je on i sam istakao, želeo slobodu i da živi bez pritiska.

MAJO, RADI NA SEBI I IZNUTRA, PROSTA SI! Karađorđe Subotić urnisao Maju Marinković nakon što mu je izvređala ćerku, pljušte uvrede

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cvecka

01.09.2022 14:05

Ako je Jovana to i rekla bila je u pravu. On patetise oko Dijane a i nju je varao kad je bila bolesna. Zato ga je i ostavila. Sto joj nije bio na sahrani kad je toliko voleo? Nije smeo od njenih. Mali glupi Rumenko!!!