OVAKO IZGLEDA DALILA DRAGOJEVIĆ PRE SVIH OPERACIJA Ona se se transformisala raznim estetskim zahvatima, ova fotografija šokirala je sve (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Drugoplasirana učesnica pete sezone Dalila Dragojević izmenila je lični opis kada je fizički izgled u pitanju silnim estetskim operacijama, tako da ju je sada vrlo teško prepoznati. 

Poznato je svima da je Dalila pre nekoliko godina prvi put ušla u rijaliti "Parovi", gde se predstavila kao bosanska Paris Hilton i tada polako sebi kročila put do jedne od najpopularnijih rijaliti učesnica, a vrhunac svoje popularnosti doživela je u prethodnoj sezoni "Zadruge" kada je javno prevarila svog muža Dejana Dragojevića i na njegove oči imala odnose sa rijaliti cimerom Filipom Carem.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je prilikom prvog pojavljivanja u rijalitiju navela kako voli da "partija", a javnosti je najviše zapalo za oko njena fizička transformacija.

Dalila je na sebi uradila plastičnu operaciju nosa, stavila silikone u usne koje je nedavno i izvadila, a čini se da je i dopunjavala jagodice. Takođe, ona je uradila obrve što je doprinelo drugačijem izgledu

Printscreen

 

CAR POZVAO MAJU UŽIVO U EMSIJI Šokirao sve ovim potezom, javno pokušao da stupi u kontakt sa bivšom

Komentari (3)

Loading
Cile

25.08.2022 12:15

Idalje je nosata nakaza u duši i telu

Шумадинац

25.08.2022 15:05

А шта се променило са изгледом