DALILA POKAZALA ROLEKS OD GRINGA VREDAN 20.000 DOLARA Evo šta joj je poručio Marko Đedović kada je video da se zadrugarka hvali
Foto: Printscreen/instagram

Starleta iz Šepka i bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević uživa u životu sa izabranikom kog krije od očiju javnosti.

Dalila je bila na brojnim putovanjima sa nepoznatim muškarcem, on je obasipa poklonima, a jedan od njih je i vredan sat. Naime, Dalila je dobila od Gringa, kako ona zove svog dečka, roleks čija se cena kreće od 15.000 do 25.000 dolara.

Ona se brže-bolje pohvalila na društvenim mrežama posvetom od Gringa na satu gde je urezan i datum početka veze i kratko napisala:

- Dugo smo ga čekali…i na kraju dočekali…sa posvetom…Gringo.

Dalila je zbog ovog poteza na meti "hejt" komentara, a njen bivši cimer Marko Đedović oglasio se na Instagramu porukom koju je sudeći prema pratiocima, posvetio Dragojevićki.

- To što slikate hranu, ne znači da ste siti! Nego da ste nekada bili gladni. O "statusnim simbolima" ne bih. Prijatno i nek ste samo živi, za zdravlje je kasno. Mukice. - napisao je Đedović.

DALILA POKAZALA ROLEKS OD GRINGA VREDAN 20.000 DOLARA Evo šta joj je poručio Marko Đedović kada je video da se zadrugarka hvali

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

JAVNO SE RASPRAVLJAJU Mina Vrbaški i Mateja Matijević ušli u žestok sukob: Ako ti se ne sviđa, što si ulazila?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Loki

24.08.2022 17:26

A Roli kupljen na najlonu u NS...koja nesretna je....caaaa...😂😂😂