CELOG ŽIVOTA SAM MAŠTALA O OVOME Aleks se oglasila iz Egipta, nije mogla da sakrije sreću (FOTO)
Printscreen

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević otputovali su u Egipat gde su otišli na zasluženi odmor, a starleta se sada oglasila i podelila srećne vesti

Aleks i Dejan su odlučili da ostvare njen dugogodišnji san - da pliva sa delfinima. 

- Ovo je neopisivo. Ceo život sam maštala o tome kako plivam sa delfinima i doživela sam! Ne znam šta bih vam napisala, pod utiskom sam i dalje - napisala je Aleks u opisu fotografija na kojima je pozirala sa delfinina.

- Kakvo iskustvo, kakav osećaj - napisao je Dejan.

Dejan Dragojević nedavno je rešio da stavi tačku na nagađanja i otkrije šta se zaista desilo u Šepku, kada otišao sa ocem kod Husa Mujića.

- Prvi put sa ocem na jutrenje. Ja sam se maskirao da me ne bi sačekali mediji, ja sam sve zabeležio. Nisam dozvolio da se slikam, pa sam stavio masku. Nisam hteo da dođe informacija da sam tu, ja sam skinuo to kada sam predavao dokumenta, ali ovako sam nosio da me niko ne prepozna. Moj otac je pokupio sve što je trebalo da pokupi, i dao sve što treba. Ostavio je Tedija, ne znam šta je bilo između njega i Huse, ali je bilo provokacija. Moj tata je vozio taj auto do kuće i sada će da ide na prodaju - rekao je Dejan.

- Bilo je snimanje, njen otac je snimio kao Tedija, a onda je podigao da snimi mog oca, mada moj otac je 'dingospo', nije dozvolio da se isprovocira. Taj auto moram da prodam, jer je ostao dug za telefon, što sam uzeo, taj telefon mora da se plati, ja ga ne koristim, koristi ga druga strana i platiću te stvari. Ostalo me ne zanima, ja ne tražim da iko plati to, ja ću platiti. Sve što je na mom imenu, ja ću uzeti i platiti sve što treba - rekao je Dragojević nedavno.

DA LI JA TO DOBIJAM MEDIJSKI LINČ? Dalila Dragojević javno poručila svima ovo

Komentari (0)

Loading