DA LI JA TO DOBIJAM MEDIJSKI LINČ? Dalila Dragojević javno poručila svima ovo (FOTO)
Printsc Pink

Dalila Dragojević se tokom letovanja u Budvi zaljubila u momka kog od milošte zove Gringo.

Svoju emotivnu vezu još uvek ljubomorno čuva od javnosti, a malo je poznato da je navodno, kako se priča, samo nekoliko dana pre nego što je upoznala Gringa, pala na šarm i zavodničke sposobnosti Luke Nikolića, bivšeg dečka Mine Vrbaški.

Printsc Pink

 

Povodom ovih tvrdnji, oglasila se upravo Dalila, koja je oštro demantovala ove navode:

- Od mene veliki demant. Mina i ja nismo bile okej zbog neke moje izjave kod Ognjena vezano za Mensura, a ovo nema veze sa životom. Veliki pozdrav i za taj izvor koji ovo sve “otkriva” - poručila je Dalila, a onda se potom oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da li ja to dobijam neki medijski linč ili mi se čini? Malo li je bilo svih ovih 10 meseci, pa hajde da udaramo još. Izvolite, gospodo, kod mene u vozu nema više mesta, ali vagoni uvek mogu da se zakače. Dobrodošli u Socijalnu službu "Dalila", vrlo rado ću sve da vas udomim i prihvatim - napisala je Dalila.

Podsetimo, Mina je sinoć izjavila da nije u dobrim odnosima sa Dalilom, da je ona bila sa njenim dečkom u Crnoj Gori, ali ne u ljubavnom smislu, već da su provodili vreme zajedno i da je ona to videla, a identitet nije želela da otkriva.

ISTETOVIRALA SE JANJUŠEVA ĆERKA Ogroman crtež na leđima male Krune, on se pohvalio na društvenim mrežama

Komentari (1)

Loading
Slavica

18.08.2022 06:35

Pokri se o ćuti uvući se u misju rupu od sramote