BIVŠI ZADRUGAR ODAO MATEJIN PLAN Obelodanio detalje Matejinog odnosa sa Tarom i šokirao pričom o pomirenju
Printscreen

Tara Simov se uselila na velelepno imanje u Šimanovcima, a kako se pojavila na vratima Bele kuće, tako su sve oči bile uprte u njenog bivšeg dečka i neprežaljenu ljubav, Mateju Matijevića, koji je u tom momentu sedeo pored Anđele Đuričić, sa kojom je nedavno raskinuo. Tara i Mateja su pružili ruku jedno drugom, pa jasno stavili do znanja da među njima nema "zle krvi", te da neće biti neprijatelji.

Međutim, mnogi i dalje sumnjaju da bivši emotivni partneri nisu emotivno raščistili jedno sa drugim i da je vrlo verovatno da će par obnoviti svoju romansu. Matejin zet i bivšu učesnik "Zadruge" prokomentarisao je ovaj zanimljiv odnos, a s obzirom da je on upućen u gotovo svaki detalj njegovog života, Filip Reljić nam je priznao i da li su Mateja i on na ovu temu razgovarali pre njegovog ulaska u "Zadrugu 5":

BIVŠI ZADRUGAR ODAO MATEJIN PLAN Obelodanio detalje Matejinog odnosa sa Tarom i šokirao pričom o pomirenju

Printscreen

 

- Mislim da od ulaska u bilo kakvu vezu sa Tarom nema ništa, jer mi je Mateja izričito rekao da više ne postoje nikakve emocije s njegove strane kada je Tara u pitanju, naročito nakon svih njenih izjava i svega što se izdešavalo, nakon svega što je pričala o njemu u "Zadruzi 4" i Amidži šou. E, sad, moguće je da dođe do druženja, s obzirom da je takav prostor i koncept, da možeš ispeglati neke odnose i zakopati ratne sekire, tako da to uopšte ne isključujem - izjavio je Filip.

Filip se takođe osvrnuo na Matejinu vezu sa Anđelom, koja se vrlo brzo završio, a zadrugar je istakao da mu se ne dopada Anđelino ponašanje i da je to primarni razlog raskida:

- Rekao bih da njemu ne odgovara u potpunosti ni Tarino, ni Anđelino ponašanje, nego bi bila poželjna ta neka zlatna sredina - prokomentarisao je Reljić kratko.

BIVŠI ZADRUGAR ODAO MATEJIN PLAN Obelodanio detalje Matejinog odnosa sa Tarom i šokirao pričom o pomirenju

Printscreen

 

Da podsetimo, nedugo nakon što je Tara ušla u "Zadrugu 5", Mateji i Anđeli prilazili su pojedini zadrugari i izjavljivali saučešće zbog ulaska Simove, pa se pretpostavlja da na njihovu ljubav još uvek nije stavljena tačka i da su toga svesni svi.

MARINKOVIĆEVA ULAZI U ZADRUGU KAO KRALJICA! Ni jedan zadrugar do sada nije imao ovako spektakularan ulazak na imanje kakav sprema Maja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading