LIMENI PROŠAO PAKAO  Supruga mu je umrla pred njegov ulazak u Zadrugu zbog nje je spavao na podu
Printscreen

Svetislav Stevanović Limeni, čuveni fudbalski trener i trenutni učesnik Zadruge izgubio je suprugu koja se borila s teškom bolešću samo desetak dana pred početak rijalitija.

On je nedavno u Rajskom vrtu otvorio dušu i otkrio koliko mu teško pada taj gubitak, a sada su unuka Jelena i sin Saša, poznatiji kao Joca Poštar, ispričali su sve o tragediji u porodičnom domu Stevanović koja se nedavno odigrala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Unuka Jelena se prisetila perioda i odrastanja s bakom i dekom:

-Volela sam da se igram s dedom i babom u dvorištu, on je sve vreme verovao i nadao se da će baba ozdraviti, ali, eto, desilo se to. Otac nije hteo da ga zove jer je on bio na kastingu kada je ona umrla.

Limeni je propatio tri godine zbog bolesti supruge Milene Stevanović, pa je čak i spavao na podu da nju ne bi povredio.

-Spavao je na podu da je ne bi slučajno povredio tokom noći. Eto, kako je legla, tu na krevetu, tako je i zaspala i više se nije probudila. Nisam hteo da ga zovem, nisam znao kako to da mu kažem. Ipak je on bio na kastingu, ali kada je došao kući, samo je ispustio torbu kada je video otvorenu kapiju, znao je da se nešto dešava - ispričao je sin Limenog, Saša.

Printscreen

 

Svetislav Stevanović Limeni (83), čuveni fudbalski trener čiji su snimci sa utakmica i danas prava internet senzacija, postao popularan nakon što se pre više od 13 godina na internetu pojavio snimak u kom se vidi kako na karakterističan način i sa posebnim žarom vodi utakmice svog Ratkova.

Klipovi u kojima doziva čuvenog Dragana i nervira se što njegovi igrači "ne rade ono što im je rekao" su i danas hit na društvenim mrežama, a njegove replike se i dalje prepričavaju.

FILIP I SANDRA SE VIŠE NE KRIJU Maja Marinković ovo neće moći da gleda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading