REŠENJA NEMA! Nakon brutalnih svađa i tuča Maje i Janjuša, oglasila se Stanija, starleta veoma zabrinuta zbog jedne stvari
Printscreen

Protekle noći, tačnije jutra, nastao je još jedan haos u Beloj kući koji su izazvali Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su se pljuvali, svađali, vređali, Maja je opet udarala glavom.

Nakon svega što se danas desilo, za portal Pink.rs oglasila se Stanija Dobrojević. Naime, poznato je da je ona i na poslednjoj "Zadrugoviziji" savetovala Maju i Janjuša da se primire i da povedu računa o svom ponašanju, a kako kaže sada, jako joj je bilo stresno da ih gleda.

REŠENJA NEMA! Nakon brutalnih svađa i tuča Maje i Janjuša, oglasila se Stanija, starleta veoma zabrinuta zbog jedne stvari

Printscreen

 

 

- Haos Maje i Janjuša sam propratila... Nezahvalno je komentarisati tuđu vezu, ali teško mi je da je gledam u ovakvom nervnom rastrojstvu i da je počela samu sebe da povređuje da bi rešila odnos sa njim. A rešenja nema. Sem da bude jaka, da se skloni, da ne ide za njim, ali to je u zatvorenom prostoru nemoguća misija - rekla je Stanija .

Da li će Maja i Janjuš uspeti da reše svoje probleme i da ne brinu više ljude koji su napolju i koji ih vole, ostaje da se vidi.

Šok, Taki vodi Maju van Srbije čim se se završi rijaliti, detalje čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading