VOZIO SAM UKRADENA KOLA! Ivan Gavrilović šokirao javnost izjavom, obelodanio tajnu koju je dugo čuvao, a na ovo mesto je odlazio posle rata devedesetih!
Printscreen/KurirTelevizija

U svojoj životnoj ispovesti Ivan Gavrilović prisetio se kako se kako je svojevremeno dobijao i automobile na poklon.

- Zamislite, moj otac je bio majstor za automobile, a uvek je vozio kola koja su čukana sa strane, jer ga je mrzelo da svoja sređuje - započinje priču Gavrilović.

Printscreen/KurirTelevizija

 

- Neverovatno je da ja u tim momentima nisam znao gde su te pare odlazile. Nisam se ja tu nešto iživljavao, nisam imao nijedan porok, imali smo svega napretek. Bilo je to nelegalno vreme, čak sam u jednoj situaciji dobijao automobile na poklon - dodaje Ivan.

- Odem u Kotor da pevam i sad taj čovek ima deset „poršea“ i on mi kaže: „Ajde, provozaj se malo“, kabrio 911 i on mi da da se vozim 15 dana, a ja se vozim dve godine. Ja ga pitam: „Druže, kad da ti vratim?“, a on kaže: „Ma vozi, boli te uvo! - ističe pevač.

Printscreen

 

- Ili, odem na Pale dve godine posle rata, neki hangar, tu 50 automobila, sve najnovije marke i ja ulazim tako i ovi Bosanci kažu: „Ajde, provozaj jedan.“ Ja imao „golfa dvojku“, i sednem u „peticu“ i probam. Pitaju me: „Brate, koji ti se sviđa?!“ Ja kažem: „Ova ‘petica’“. Nije prošlo ni pet minuta oni prebacuju tablice sa mog „golfa“ na „peticu“ - dodaje Ivan.

- Iz ove perspektive, ali i iz one tada, to je jako nezakonito, ali tada je bilo ludo vreme. Rekli su mi, vozi ga, ali nemoj da ideš u inostranstvo s njim - prisetio se pevač.

ANTIVAKSERKA RADA ZAKAZALA NASTUP ZA NOVU GODINU Ubeđuje ljude da korona ne postoji, a sad će pevati samo vakcinisanima!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lastan

29.11.2021 11:02

Lažeš ko pas 92 nije ni bilo petice