PONUĐENA JOJ JE OGROMNA SVOTA NOVCA! Isplivala imena rijaliti igrača koji ulaze u Parove, ona je najveće iznenađenje, a tek kad vidite ko su muškarci!
Printscreen

Deseta sezona rijaliti programa "Parovi" startovaće u septembru, a uveliko se nagađa, ali i sa sigurnošću tvrdi, ko će se naći iza zidina popularnog fotmata "srećne televizije".

Izvor blizak produkciji za pomenuti portal otkrio je da su pregovori sa nekim od budućih učesnika uveliko u toku, te da ćemo gledati mnoštvo starih, ali i nova lica.

- Produkcija televizije "Hepi" predano radi na tome da napravi do sada najbolju sezonu ovog formata. Na listi takmičara biće pobednici prethodnih sezona, izuzev Dalile Dragojević, koja je potpisala ugovor sa konkurentskim rijalitijem "Zadruga", ali i novo ime koje će pomeriti granice gledanosti - rekao je izvor.

Printscreen

 

I sama produkcija "Parova" zagolicala je maštu, pa je publici putem Instagrama otkrila neke potencijalne učesnike i dala im priliku da glasaju da li bi voleli da ih vide pred kamerama.

Reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu, Ružici Veljković, Vesni Rivas, Zmaju od Šipova, ali i najvećoj rijaliti zvezdi u Srbiji, Miljani Kulić.

Printscreen

 

Miksi je nedavno i sama istakla da će se uskoro desiti nešto veliko u njenom životu - novo, a staro, te su svi posumnjali da je reč upravo o njenom povratku na srećnu televiziju.

Podsetimo, Miljana Kulić je molila produkciju "Zadruge" da se vrati u rijaliti i pritom napisala da se pokajala zbog svojih grešaka. Ona je tada otkrila da je ucenjivala produkciju jer joj nisu dali da uvede sina Željka u rijaliti.

MILIJANA ĆE ME UBITI Ivan Gavrilović moli za pomoć, pevač očajan, isplivali svi detalji skandaloznog odnosa!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading