DRAMA U PAROVIMA! Ona je odlukom gledalaca izbačena iz velelepne vile, takmičari se u suzama i neverici oprostili od nje
Printscreen

Nominovani takmičari ove nedelje za izbacivanje su: Ivan Gavrilović, Viktorija Vorontsova, Nataša Pajović, Dragana Mitrović, Milutin Radosavljević Mili i Jelena Ilić.

Anđela je saopštila Parovima da najveću podršku naroda ima Nataša, koja je osvojila čak 49,8% glasova pubilke.

- Hvala mojoj podršci i mojim glasačima, hvala mojoj mami i Markovim glasačima. Ljubim vas i volim - kratko je rekla Nataša s osmehom na licu.

Drugo mesto na tabeli zauzela je Viktorija sa 32,9% glasova publike. Poznato je da ona važi za jednog od favorita za pobedu u ovoj sezoni.

Treće mesto pripalo je Jeleni Ilić, koja je imala 11,6% glasova gledalaca, a za njom na tabeli se našao Ivan Gavrilović sa samo 2,1% glasova.

DRAMA U PAROVIMA! Ona je odlukom gledalaca izbačena iz velelepne vile, takmičari se u suzama i neverici oprostili od nje

Printscreen

 

Pred vratima vile našli su se Mili i Dragana. Učesnici su zadirkivali Milija da je izgubio podršku naroda zbog odnos asa Goranom. On se sve vreme nervirao pred vratima vile. Voditeljka ih je upitala šta imaju da poruče cimerima ukoliko je ovo njihova poslednja noć u vili.

- Marku i Nataši dajem bezuslovnu podršku. Takođe, i Igoru, ruskinji, Tirketu i Vlajiću. Ja ne znam što me Gorana toliko mrzi - rekao je Mili.

- Ne znam šta da kažem. Ne znam što me još držite ovde. Besna sam zato što mislim da neću da izađem - rekla je Dragana.

Došlo je vreme da Parovi saznaju ko će zauvek napustiti vilu. Najmanju podršku publike ima Dragana i ona je ove noći izbačena iz rijalitija. Ona je osvojila samo 0,9% glasova publike, a Mili 1,7%.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Učesnica Parova pozira potpuno gola dok pokazuje kako se koriste igračke za odrasle, mreže se usijale! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading