ANDRIJA MILOŠEVIĆ SKRHAN ZBOG SMRTI MARKA ŽIVIĆA Druže moj, večeras ću igrati za tebe!
Foto: Youtube/Printscreen, Rajko Ristić

Od njega se na društvenim mrežama oprostio i njegov prijatelj Andrija Milošević.

Foto: Alo!

 

 

- Večeras ću igrati za tebe druže moj. I aplauza deo podelićeš sa Nešom, kao što smo nekad delili ruže - napisao je Andrija na Instagramu.

Podsetimo, srpski glumac umro je u 18.30 časova u u KBC Dr "Dragiša Mišović", gde je bio na intenzivnoj nezi.

Beogradsko dramsko pozorište oprostilo se od glumca preko društvenih mreža potresnom porukom:

- Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama - piše u objavi.

Živić je tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, a sada je preminuo u 50. godini života.

Marko Živković je rođen 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Završio je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu. Nije trebalo mnogo vremena da prođe kako bi Marko završio u glumačkim vodama.

On je postigao veliki uspeh ne samo na filmu nego i u pozorištu. Osim kao glumac dokazao se i na televiziji kao voditelj šoa na Fox-u . A bio je i član stalne postave dramskog pozorišta u Beogradu.

Iza njega je razvod posle četiri godine braka sa voditeljkom Natašom Pavlović, iako su mnogi mislili da je njihova ljubav filmska, zatim borba sa malignim kancerom jednjaka i želuca koja se posle duge bitke završila pobedom, ali i smrt oca koja je ostavila prazninu u njegovoj duši.

Komentari (0)

Loading