ODLAŽE SE PREMIJERA PREDSTAVE "BITANGA U BOJI"! Evo koda ćete moći da je gledate!
promo

Pozorišna predstava “Bitanga u boji”, čija je premijera planirana za 15. oktobar u Akademiji 28, na veliku žalost publike odlaže se usled bolesti jednog od članova glumačkog sastava. Premijera se odlaže do daljnjeg, a o novom datumu publika će biti obaveštena blagovremeno.

Podsetimo da je ova urnebesna komedija čiji je scenarista poznati novinar, TV voditelj i pisac, Vanja Bulić, govori o uglednom tajkunu, koji ulaskom u kulturu želi da “izbriše” deo svoje biografije sa ciljem da ostane upamćen, u najmanju ruku kao mecena. Angažujući dva glumca i dve glumice da pripreme pozorišni komad po svojoj želji, on ulazi u svet pozorišta sa željom da to bude prva predstava koju će finansirati.

Režiju ovog izuzetnog pozorišnog komada potpisuje talentovana Tea Puharić, a izuzetnu glumačku ekipu čine Miloš Đordjević, Maja Šarac, Milan Čučilović i Tijana Upčev kao debitantkinja od koje se mnogo očekuje. Producent predstave je renomirana Agencija Scena koja iza sebe ima više značajnih pozoriišnih ostvarenja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading