BIKOVIĆ SE OGLASIO NAKON OPTUŽBI DVE BIVŠE DEVOJKE Evo koga je pozvao u odbranu!
Foto: Printscreen/instagram

Arina i Barbara iznele su niz detalja iz veze sa Milošem, a dok je Tatalovićeva bila zvanična Bikovićeva devojka s kojom je bio i na Kanskom festivalu, s Vološinom se jednom pojavio u javnosti, ali je nije previše eksponirao.

BIKOVIĆ SE OGLASIO NAKON OPTUŽBI DVE BIVŠE DEVOJKE Evo koga je pozvao u odbranu!

Foto: Dejan Briza

 

 

Glumac se sada oglasio putem Tviter naloga, na kom je ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo Arina Vološina iznela je niz optužbi, tvrdeći da godinu dana nije imala život jer je moralo da se vodi računa o Miloševoj reputaciji, dok je Barabra Tatalović sve potvrdila i dodala da je ona doživela i niz gnusnih situacija.

VIDEO BONUS:

ŽESTOKE UVREDE MU JE UPUTILA NAKON RASKIDA! Ovo je plesačica koja je osvojila Bikovića, dugo su krili vezu, a evo i kako su se upoznali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivan

02.08.2021 07:29

Ne vredi da se peres Bikovicu, ipak su to dve razlicite devojke iz razlicitih sredina koje su potvrdile kakav si. Nije ni cudo jer kada pogledamo kakve su tvoje drustvene aktivnosti i ko su ljudi koje postujes i podrzavas, a i oni tebe, nema sanse da si pozitivan lik.