ŽESTOKE UVREDE MU JE UPUTILA NAKON RASKIDA! Ovo je plesačica koja je osvojila Bikovića, dugo su krili vezu, a evo i kako su se upoznali
Foto: Tanjug/printscreen

Ruska plesačica Arina Vološina obratila se javnosti i potvrdila da je godinu dana bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Tom prilikom nije štedela reči prema jednom od naših najpopularnijih glumaca i tvrdila kako dok je bila u vezi sa njim nije živela svoj život, te ga nazvala egocentrikom i dodala da je gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

Deluje da se ova ljubav turbulentno završila, a o njenom početku su brujali srpski i ruski mediji. Miloš je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i tada je prvi put uslikan na večeri magazina "InStyle" u društvu atraktivne ruske plesačice Arine Vološine. Odmah potom su isplivali navodi da su u romansi.

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

Kako se dalje navodi, lepu Ruskinju na Instagramu je pratilo nekoliko Bikovićevih prijatelja, a glumice Nina Janković i Jelisaveta Orašanin neretko joj komentarišu fotografije i dele komplimente, a poznato je da su one i te kako bliske sa Milošem.

Tokom protekle zime, Miloš je sa svojom izabranicom bio na zimovanju sa prijateljima sa klase, a otkriveno je kako su upoznali.

- Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je več godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u peslu - rekao je tada izvor i dodao:

- Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu - ispričao je dobro obavešten izvor.

UNIŠTIO JE SVAKU ŽENU SA KOJOM JE BIO! Devojka Miloša Bikovića iznela skandalozne optužbe na račun glumca: Ne postoji ništa ljudsko u njemu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading