DOŽIVELA SAM GNUSNE UVREDE OD STRANE BIKOVIĆA! Oglasila se i Barbara nakon Ruskinje, još jedna Miloševa bivša razvezala jezik i žestoko ga napljuvala!
Printscreen

Ruska plesačica Arina Vološina iznela je šokantne detalje iz veze sa glumcem Milošem Bikovićem i ostavila javnost u neverici.

Ubrzo nakon nje oglasila se i nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja je potvrdila sve ono što je Ruskinja navela na Instagramu u opisu fotografije sa glumcem.

- Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju - rekla je Barbara u kratkom videu, a potom se ponovo oglasila.

DOŽIVELA SAM GNUSNE UVREDE OD STRANE BIKOVIĆA! Oglasila se i Barbara nakon Ruskinje, još jedna Miloševa bivša razvezala jezik i žestoko ga napljuvala!

Printscreen

 

- U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje eni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasimSve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smislaDalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blatoi farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - stoji u objavi na profilu Barbare Tatalović.

 

 

UNIŠTIO JE SVAKU ŽENU SA KOJOM JE BIO! Devojka Miloša Bikovića iznela skandalozne optužbe na račun glumca: Ne postoji ništa ljudsko u njemu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

01.08.2021 21:20

Bikovic nikakav covek nije. Sve je rekao o sebi kad je odbio da glumi sa Lecicem.