KANJE HOĆE DA SE POMIRI SA KIM? Nakon što je starleta raskinula sa dečkom, bivši muž  moli za šansu
EPA

Kim je prošle godine podnela zahtev za razvod od Kanjea, a nakon što je započela vezu s Dejvidsonom, Vest je stalno pokušavao da sabotira njihov odnos. On je čak javno omalovažavao dečka svoje bivše supruge, a sada, čini se, želi da nagovori Kim da odustane od razvoda.

Kanje

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovaj raskid je podsticaj Kanjeu da se više trudi i ponovo pridobije Kim i natera je da odustane od njihovog razvoda. Mesecima joj je govorio da njoj i Pitu nije suđeno. Iako Kanje nije bio Pitov najveći obožavatelj, poslednjih nedelja se fokusirao na to da pokaže Kim da su čvrsta porodica - rekao je izvor za strane medije.

KANJE HOĆE DA SE POMIRI SA KIM? Nakon što je starleta raskinula sa dečkom, bivši muž  moli za šansu

EPA

 

- Kim se jednostavno fokusirala na to da Kanje bude najbolji otac. Ona će uvek obožavati Kanjea i ceniti ga kao oca njihove dece, ali moraće da uloži velik napor da je ponovo osvoji. On ne misli da je to nemoguće. Poslednjih nedelja su se jako dobro slagali - dodao je izvor.

Ipak, prijatelj blizak Kim Kardašijan rekao je da ona ne namerava da se vrati bivšem mužu.

- Malo je verovatno da će se predomisliti oko razvoda. Rešili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi da pokvari. Kim oseća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad pre. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.

Podsetimo, rijaliti zvezda i komičar vezu su raskinuli nakon devet meseci. Zvanično su počeli da se zabavljaju u novembru prošle godine.

Fanovi su počeli da nagađaju o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera.

OCRNIO JE MOJU ŽENU Sadašnjii muž brani Britni Spirs od njenog bivšeg, drama u domu pop zvezde

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading