OCRNIO JE MOJU ŽENU Sadašnjii muž brani Britni Spirs od njenog bivšeg, drama u domu pop zvezde
EPA

Naime, Federlajn je rekao da deca ne žele da vide Britni i nisu želela da idu na njeno venčanje. Napomenuo je i kako se osećaju neprijatno jer Britni na Instagramu objavljuje golišave fotografije.

Printscreen

 

"Želim mu sve najbolje i nadam se da će pozitivnije gledati na budućnost za dobrobit svih uključenih. Ali zasad, drži ime moje žene dalje od svojih usta", napisao je Asgari na Instagramu.

"Neodgovorno je davati takve izjave. Dečaci su vrlo pametni. Uskoro će napuniti 18 godina i sami će moći da donose odluke. Shvatiće da je teško imati oca koji nije mnogo napravio da bi im bio uzor. Ovo će se uskoro završiti. Kevina ne poznajem lično i nemam ništa protiv njega, osim što je ocrnio moju suprugu", dodao je Sam, prenosi Page Six.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećamo, nakon Kevinove izjave oglasila se i Britni.

"Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu mene i moje dece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno pre Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da treba da ih dam njihovom tati...", napisala je pevačica na Instagramu.

Inače, Kevin Federlajn i Britni Spirs u braku su bili od 2004. do 2007. godine.

OTKRIVENO Evo zbog čega je Kim Kardašijan ostavila 14 godina mađeg dečka

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading