BRITANIJA PIŠE PETICIJU PROTIV KRALJEVSKE PORODICE! Građani žele da princ Hari i Megan Markl momentalno urade ovo ili im se ne piše dobro!
EPA

Princ Hari i njegova supruga, bivša glumica Megan Markl pre više od godinu dana odrekli su se kraljevskih dužnosti i odselili u Kaliforniju. Međutim, još uvek nose titulu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Kraljevski par već je ranije bio prozivan da se odreknu titula, naročito nakon što su u intervjuu koji su dali voditeljki Opri Vinfri izneli šokantne detalje o kraljevskoj porodici.

Sada je više od 30.000 ljudi potpisalo peticiju u kojoj žele da se Hari razreši kraljevskih titula, odnosno da ih se on sam odrekne, piše Independent.

- To bi bila ispravna odluka - rekla je za strane medije Ledi Kampbel, stručnjak za kraljevsku porodicu koja je pokrenula peticiju.

Smatra kako titula Hariju više nije potrebna te da bi očuvao dostojanstvo čitave porodice ako je se odrekne.

EPA

 

- Pričala sam s mnogo ljudi, ovo je put kojim Hari treba da ide i rešenje problema - rekla je Ledi i objasnila kako bi najpravednije bilo da Hari sam ode kod kraljice Elizabete traži joj da ga razreši titule.

Ipak, kraljica uvek ima razumevanja za sve Harijeve postupke. Početkom prošle godine u jednom od izvještaja napisala je kako će princ, njegova supruga i njihov sada dvogodišnji sin Arči uvek biti jako voljeni članovi porodice.

- Prepoznajem izazove koji su iskusili pod pažnjom javnosti u poslednje dve godine i podržavam njihovu želju za samostalnijim životom - ističe ona.

- Želim da im se zahvalim na njihovom predanom radu u ovoj zemlji i šire, a posebno sam ponosna na to što je Megan tako brzo postala deo naše porodice. Moja porodica se nada kako će im postignuti dogovor omogućiti započinjanje srećnog i mirnog novog života - dodala je kraljica.

BIJONSE I DŽEJ ZI DOLAZE KOD ĐOKOVIĆA U VRDNIK! Nole i Jelena pozvali su ih na useljenje u porodičnu vilu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading