NOVA DRAMA U PORODICI! Princ Čarls doživeo nervni slom zbog optužbi da je čudovište, a za sve krivi Harija i Megan
EPA

Princ Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari Megan Markl. Kako piše National Enquirer, 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da misli pozitivno i zadrži osmeh na licu i na taj način javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Navodno, na mentalno zdravlje princa Čarlsa su veliki uticaj imali postupci bivših članova kraljevske porodice, princa Harija i Megan Markl. Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

Foto: Shutterstock

 

- Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti - ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare koji su mu pružili najbolju negu.

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.

 

Komentari (1)

Loading
miha bukovc

05.07.2021 19:57

Pa on (princ Čarls) jeste uvek bio - idiot, a ljudi idioti mogu (nije da ne mogu) da prerastu u razna čudovišta i monstrume, e sad, da li je "prerastao" u čudovište - to oni - njegovi, najbolje znaju!