SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Zaposleni tuže rijaliti zvezdu Kim Kardašijan, isplivali svi detalji ponašanja bahate porodice!
Foto: Printscreen/instagram/twitter

Protiv zvezde Kim Kardašijan, koja je zgrnula bogatstvo zahvaljujući rijalitiju u kom su učestvovali ona i njena porodica, sedmoro bivših zaposlenih podnelo je tužbu.

Razlog zbog kog će se naći pred porotom jesu loši uslovi za rad koje je pružila  podređenima. Bivši zaposleni, u koje spada osoblje od baštovana do čistačice, radili su u njenoj vili vrednoj 60 miliona dolara, a sada tvrde da se Kim prema njima loše ponašala.

Njeni zaposleni sada traže da im rijaliti zvezda isplati novac, jer su godinama trpeli “njeno nerazumno ponašanje”, ali i loš odnos koji su imali sa njenim suprugom Kanje Vestom.

Prema tužbi koju je ova sedmorka podnela u ponedeljak u Los Anđelesu, navodi se da je Kim plate isplaćivala sa zakašnjenjem, da im nije plaćala prekovremeni rad, da su ponekad bili primorani da rade bez pauze, te da je zadržala za sebe 10 posto od zarade za porez. U njenom timu bio je navodno i jedan šesnaestogodišnjak, koji tvrdi da je Kardašijanka prekršila zakon jer je radio uzastopno 48 sati. Nakon što je slučaj završio u sudu, oglasila se i služba za odnose s javnošću Kim Kardašijan.

Foto: Printscreen/instagram/twitter

 

Ovi radnici su angažovani i plaćeni preko nezavisne agencije koju je Kim unajmila da pruža tekuće usluge. Kim nije strana u sporazumu između agencije i njenih radnika, stoga nije odgovorna za način na koji agencija upravlja njihovim poslovanjem i za dogovore koje su zaključili direktno sa njihovim osobljem – rekli su iz njene PR službe.

Podsetimo, rijaliti zvezda našla se u središtu skandala pre izvesnog vremen kada je procurila vest da američka vlada traži od nje da se odrekne drevne rimske skulpture, koja je ilegalno prokrijumčarena iz Italije. Reč je o „Fragment of Myron’s Samian Athena”, koju je, prema navodima stranih medija, poznata crnka navodno kupila 2016. godine. Međutim, tada, u maju, umetničko delo zaustavljeno je kada je stiglo u Los Anđeles, nakon što su tamošnje vlasti upozorene da bi to moglo biti „zaštićeno kulturno dobro”, pisalo je u izveštaju.

Međutim, ona tvrdi da nema veze sa tim, što je za medije izjavio njen predstavnik.

Kim nikada nije kupila ovaj „komad” i ovo je prvi put da je saznala za njegovo postojanje, uopšte. Verujemo da je delo možda kupljeno pomoću njenog imena i s obzirom da nikada nije nije stiglo na njenu adresu, nije ni bila svesna bilo kakve transakcije. Podstičemo dalju istragu i nadamo se da će statua biti vraćena pravim vlasnicima – rekao je PR.

Komentari (0)

Loading