ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države
Printscreen

Đorde Đoković i Saška Veselinov Đoković zavoleli su se prošlog leta, i od tada se nisu odvojili nijednog trenutka.

Svoju ljubav prošle nedelje krunisali su prvo sklapanjem braka u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim i građanskim venčanjem u jednom rizortu u Crnoj Gori. Upravo u ovom magičnom letovalištu ugostili su svoje porodice i najbliže prijatelje na svadbenom veselju za koje oni koji su imali čast da budu pozvani kažu da je jedno od najveselijih i najluđih kojem su prisustvovali.

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Alo

 

Saška i Đole svoj porodični album otvorili su za magazina Story, a s nama dele i prve utiske s venčanja i otkrivaju nepoznate detalje o svojoj ljubavi, ali pričaju i o pritisku koji trpe zbog slavnog prezimena koje sada oboje nose.

Retko ko se odluči da mu venčanje traje 48 sati, stiče se utisak da ste brinuli da sve zvanice provedu dva nezaboravna dana.

- Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim.

Da li ste sami organizovali venčanje ili ste to prepustili agencijama, kako to mladenci danas obično rade?

- Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali, a sadržali su muške i ženske kupaće kostime, šešire i torbe mog brenda, rekla je Saška.

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Alo

 

- Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije - da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana , dodao je Đorđe.

Zašto ste se odlučili baš za lokaciju svadbenog veselja daleko od Beograda?

Naša želja bila je da građansko venčanje provedemo na bajkovitoj peščanoj plaži i da otputujemo na mesto koje nije daleko, a na kom će naše zvanice moći da ostave sve svoje brige i misli kod kuće i dođu samo s malim koferom potrebne odeće i dobrim raspoloženjem, pa je to bio logičan izbor.

Saška, promenili ste nekoliko venčanica u toku dva dana. Koliko je bilo teško odabrati ih i čime ste se vodili?

Bilo je dosta događaja u toku dva dana, pa sam želela da imam različite haljine. Iskreno, najveći izazov bio mi je dizajniranje venčanice za građansko venčanje u ime mog brenda. Uživala sam u procesu rada, finalni proizvod je stvarno bio savršen i time sam najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti.

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Alo

 

Možete li opisati atmosferu na svadbenom veselju u Crnoj Gori? Prema onome što smo videli na društvenim mrežama, bilo je baš veselo.

- Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju. Kako rečima opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao celog života, objasnio je Đorđe.

- Veselje nije stalo puna dva dana, gosti su sve vreme bili na i nikome nije falilo energije. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično nogama muž i žena, nadovezala se Saška.

Oboje ste prilično mladi, vaši vršnjaci se retko u tim godinama odlučuju za brak. Reklo bi se da je vaša ljubav po mnogo stvari drugačija budući da ste relativno brzo shvatili da ste jedno za drugo.

- Mi smo se od prvog dana povezali, zaista. Nama nije bilo potrebno da se prilagođavamo jedno drugom jer se savršeno razumemo u svakoj životnoj situaciji. Prilično brzo smo počeli da živimo zajedno i nama je ovaj korak samo kruna ljubavi, odgovorila je Saška.

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Alo

 

Đorde, šta je to što ima Saška što vas je potpuno opčinilo?

Pre svega, kada sam je upoznao, opčinila me je njena jedinstvena lepota, njen osmeh. Kako smo se upoznavali, tako sam se iznova zaljubljivao, iz dana u dan, u njene oči, strast... Pažljivo sam je slušao i pratio i na kraju shvatio da je ona moja srodna duša, moja svrha i moj životni saputnik.

Saška, osećate li pritisak, budući da ste ušli u najpoznatiju srpsku porodicu i svom dodali to čuveno prezime zbog kog ćete zauvek biti pod lupom?

Zaista ne osećam nikakav pritisak, Đorđe i ja gradimo naše živote i karijere i to je jedino što nam je bitno. Svesni smo da postoji veliko interesovanje i pritisak medija, ali se mi trudimo da našim uspesima prevaziđemo breme prezimena Đoković i tako pišemo našu sopstvenu priču.

Prema onome u šta smo imali uvid, imamo utisak da ste u Đokovićima prihvaćeni od prvog dana.

Zahvalna sam što je tako. Imali smo vremena da se svi upoznamo i dodatno zblizimo, da se čujemo i vidamo i kad Đole nije tu. Za mene je bitno da se poštujemo i da nema zle krvi u porodici, a odnosi kakve smo s vremenom stvorili mnogo me usrećuju.

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Printscreen

 

Kako su vaši prijatelji prihvatili vaš izbor?

Naši prijatelji su od samog početka uključeni u našu vezu, a neki su bili i prisutni kada smo se upoznali. Oboje smo prihvaćeni od starta i zbog toga smo i imali takve žurke prethodnih dana, jer sada svi međusobno druže, odgovorio je Đorđe.

Prošlo je samo nekoliko dana kako ste venčani, da li se nešto u vašem odnosu menja sada kada ste i zvanično supružnici?

Kao što smo i rekli, mi živimo zajedno od rane faze naše i ništa se nije promenilo otkako smo postali supružnici. Uživamo u ovoj ljubavi, a zajednički život i brak mogu nam samo pomoći u tome, objasnila je Saška.

Da li ste romantični tipovi, imate li neke trikove kojima pribegavate kako biste izbegli monotoniju u odnosu?

ĐOKOVIĆI PRVI PUT PROGOVORILI O SVADBI Venčanje Đorđa i Saške trajalo je 48 sati, spojili dve države

Foto: Printscreen/instagram

 

Trikove nemamo, ali dosta razgovaramo. Tako dolazimo do svih rešenja, pomažemo jedno drugom u raznim sferama života i na taj način zajedno rastemo, otkrio je Đorđe.

Trudimo se da što više vremena provodimo zajedno, da sve delimo i da svakodnevno gradimo našu ljubav, otkrila je tajnu Saška

PRIVEDEN BAKA PRASE ZBOG PRIJAVE ŽELJKA MITROVIĆA Jutjuber daje izjavu u policiji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading