PRIVEDEN BAKA PRASE ZBOG PRIJAVE ŽELJKA MITROVIĆA Jutjuber daje izjavu u policiji (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, policija je privela na informativni razgovor. To je potvrdio i sam jutjuber na svom Instagram profilu.

Naime, Bogdan se trenutno nalazi u odeljenju za Visoko tehnološki kriminal, gde daje izjave zbog prijava Željka Mitrovića.

Kako je napisao Baka Prase na svom Instagram profilu, svoj telefon je dao prijatelju koji ga čeka ispred ove institucije.

PRIVEDEN BAKA PRASE ZBOG PRIJAVE ŽELJKA MITROVIĆA Jutjuber daje izjavu u policiji (VIDEO)

Foto: Alo/ilustracija

 

- Baka je trenutno u jednoj instituciji i daje izjave povodom prijava masnokosog - piše na Bakinom storiju, a nakon njega objavio je stori na kom piše:

- Dao mi je svoj profil da vas obaveštavam i sačekam dok ne izađe, ali nema ga već sat vremena.

Podsetimo, sukob između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, se ne stišava, a u toku jučerašnjeg dana su usledile nove prozivke.

Naime, nakon što je Bogdan na svom Jutjub kanalu objavio novi video u kom sa ocem - sveštenikom Nenadom Ilićem komentariše Mitrovića, Željko je uzvratio putem društvenih mreža.

IMALA JE NADLJUDSKE BOLOVE Potresna ispovest ćerke Merime Njegomir: Mama je sat i po pevala, a posle i vozila znajući da umire

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mijat

21.09.2022 13:18

I tebe bih ja priveo ni ti nisi kako treba kako pogibe ona devojka pre par godina a dosadan si jer koristiš državnu frkfenciju da bi nam prikazivao razne gluposti

Šule

21.09.2022 13:18

Treba dovesti i Mitrovića, vreme je da se suoče, da se pokaže ko je skim dilovao, nije ni ovaj Mitrović čist, treba utvrditi sve navode Bake Prasta, zato ih treba suočiti, da se vidi ko istinu opriča, ko laž priča.