OVO JE MISICA KOJA JE BILA SA UBIJENIM ŠKALJARCEM Imala odnose u rijalitiju, a sada je otkrivena i intimna fotka sa ovom holivudskom zvezdom
Printscreen

Misica Dragana Banić dospela je u žižu javnosti jer je svedok ubistva i devojka ubijenog pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića, koji je u četvrtak ubijen na Pagu u Hrvatskoj hicem u vrat, a njena burna prošlost i emotivni život polako isplivavaju na površinu.

Dragana se prvi put pojavila u javnosti kada je učestvovala u rijaliti programu "Parovi": Nakon toga nastavila je da intrigira javnost svojim ljubavnim vezama sa fudbalerima, a posebnu pažnju na sebe skrenula je kada su se pojavile njene zajedničke fotke sa najpoželjnijim holivudskim muškarcem.

Naime, na društvenim mrežama kruže fotogragije na kojma Dragana pozira u društvu Džonija Depa i na kojima glumac i misica poziraju veoma prisno.

 

 

Ipak, sada se samo nagađa da li je misica imala nešto više sa Depom.

 

 

Podsetimo, Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima. U "Parovima" je, kako su svojevremeno tvrdili učesnici ovog šoua, imala intimne odnose sa nekoliko učesnika.

HVALE SE BOGATSTVOM, A FIRMA IM U BLOKADI?! Otkriveni godišnji prihodi porodice Adaktar, društvene mreže se usijale od komentara

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading