UPRAVO VENČANI Naš poznati telohranitelj Predrag Balcacanović izgovorio sudbonosno "DA"
Alo

Naš najzgodniji i najtraženiji telohranitelj, ne samo u Srbiji već i u Evropi, rekao je sudbonosno "DA" prelepoj Mariji Aćimović, sada Balcacanović.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

UPRAVO VENČANI Naš poznati telohranitelj Predrag Balcacanović izgovorio sudbonosno

Alo

 

Njih dvoje su se venčali danas u Zemunu, a svečani ručak je organizovan u jednom poznatom zemunskom restoranu na obali Dunava.

Kako saznajemo, na privatnom venčanju bio je prisutan određen broj VIP ličnosti, ali zbog prirode posla kojim se naš poznati bodigard bavi bile su i jake mere obezbeđenja. Njegove kolege su diskretno držale na oku celu ceremoniju i brinule da sve protekne u najboljem redu.

Predrag Balcacanović je doskora važio za najpoželjnijeg neženju na ovim prostorima, ne kojeg su bacile oko i pojedine folk i pop zvezde koje je čuvao, ali je njegovo srce ukrla lepa Marija.

UPRAVO VENČANI Naš poznati telohranitelj Predrag Balcacanović izgovorio sudbonosno

Alo

 

Kako smo nezvanično saznali, Predrag i Marija su za svoju idealnu destinaciju za medeni mesec izabrali Mauricijus.

- Mnogi mladenci mesecima unapred istražuju gde bi mogli da odu kada se završi svečana ceremonija i kada se utisci slegnu, dok su Peđa i Marija u trenutku odlučili gde će na putešestvije, koje će im zasigurno ostati uspomena za ceo život – otkrio nam je drug Predraga Balcacanovića. S. DŽ. S.

 

UPRAVO VENČANI Naš poznati telohranitelj Predrag Balcacanović izgovorio sudbonosno

Alo

 

NE OČEKUJE SE DA ĆE PREŽIVETI! Porodica slavne glumice objavila strašne vesti

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading