NE OČEKUJE SE DA ĆE PREŽIVETI! Porodica slavne glumice objavila strašne vesti
Printscreen

Američka glumica En Hejč (53) navodno je doživela tešku nesreću nakon što je njen automobil udario u kuću u Los Anđelesu i zapalio se.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

Dobitnica Emija, En Hejč, možda ulazi u svoje poslednje dane, a porodica glumice izdala je saopštenje medijima da je ona nakon saobraćajne nezgode prošle nedelje ostala u kritičnom stanju i da se ne očekuje da će preživeti.


- Nažalost, En je pretrpela tešku povredu mozga i ostala je u komi, u kritičnom je stanju. Ne očekuje se da će preživeti - stoji u saopštenju, a prenosi "IndiVajr".

Takođe se navodi da će glumica postati donatorka organa.

- NJen izbor da donira svoje organe i drži se na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo koji su organi funkcionalni. Želimo da se zahvalimo svima na ljubaznim željama i molitvama za njen oporavak i da se zahvalimo posvećenom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su brinule o En u bolnici Vest Hils - zaključeno je u saopštenju.

NE OČEKUJE SE DA ĆE PREŽIVETI! Porodica slavne glumice objavila strašne vesti

Printscreen

 

Policija je u četvrtak rekla za "Si-En-En" da istražuje da li je Hejčova bila pod uticajem supstanci u vreme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve supstance koje su davane u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

Glumica je ostvarila zapažene uloge u holivudskim filmovima kao što su "Šest dana, sedam noći", "Ratom protiv istine", "DŽon Kju"...

PEKARA, BEBISITERKA.. Ovo su prava zanimanja poznatih, iznenadiće vas čime se bavila popularna voditeljka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading