SKANDAL USRED EMISIJE Učesnica šou programa napravila opštu pometnju: Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe, da brišete ovo, nemoj da me prikazujete!
Printsc Pink

Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji Brak na neviđeno, koja je emitivana prošle sezone, kada nije želela da se uda za gospodina kog su joj "namestili". Učesnica ovog šoua bila je uvređena kada se pojavio muškarac koji joj se nimalo nije dopao, pa je insistirala da se njen lik ne prikazuje u emsiji.

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti

Printsc Pink

 

Gordana je priznala da je impulsivna i da "uči da kontroliše bes", ali nije uspela da iskontroliše ponašanje kada je videla mladoženju, upitala ga odakle je, a kada je Miloje Jovanović rekao "iz Medveđe", mahnula rukom i rekla "ćao".

Nemoj da se uvrediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling - rekla je mladoženji a onda se okrenula i izvikala na voditeljku:

O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti. Da ku ste vi normalni, j*bote. 

Pa šta mu fali - voditeljka je bila u čudi.

Printsc Pink

 

Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l' vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe - bila je besna mlada.

Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji! - vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

 

Printsc Pink

 

NEĆU DA TI BUDEM ŠVALERKA! Jovana Jeremić otkrila detalje nepristojnih ponuda: Nijedna žena koja vrednuje sebe ne pristaje da bude druga

 

Komentari (0)

Loading