NEĆU DA TI BUDEM ŠVALERKA! Jovana Jeremić otkrila detalje nepristojnih ponuda: Nijedna žena koja vrednuje sebe ne pristaje da bude druga
Printsc Pink

Poznato TV lice bez ustručavanja je progovorilo o bivšim partnerima, kao i osobinama koje mora da poseduje čovek sa kojim će deliti život.

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti 

 

Printsc Pink

 

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je par detalja iz svog privatnog života:


Da li si ikada proveravala telefon emotivnog partnera?

- Nikada. Po ponašanju se oseti da li muškarac nešto radi sa strane, a ja sam poluvidovita.

Da li te kontaktiraju bivše ljubavi?

- Svi bivši sa kojima sam bila mi pišu, ali ja znam da zatvorim tu priču iz poštovanja prema onom sa kim sam u vezi. Ne podnosim ta dopisivanja, ja sam tu jako stroga.

Foto: Printscreen/instagram

 

Koliko te u tim situacijama 'radi ego'?

- Imponuje mi. Meni se javljaju svi moji bivši momci. Negde mislim da sam im ostala rak rana. Iz svih tih odnosa isključivo sam izlazila sama. Odlazila sam jer sam prerasla te muškarce sa kojima sam bila u vezi. Ja sam jaka žena uz mene zaista ide samo najjači muškarac. Ne mogu lako naći partnera, zato ga i ne tražim, to jednostavno mora da se dogodi.


U kakvim si odnosima sa bivšim partnerima?

- Sa bivšima sam u fenomenalnim odnosima. Obožavam ih, oni su ugradili deo sebe u mene i ja sam zbog njih ovakva kakva jesam. Postoje stvari koje nekima od njih nikada nisam oprostila i na neki način ih emotivno kažnjavam. Poigrali su se sa mojom moralnom vertikalom, a ja vrlo držim do morala kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Kombinacije i švalerske varijante kod mene ne prolaze. Muškarci koji su mi to nudili jako su pogrešili i izblamirali su se najžešće. Pali su u mojim očima. Koji debil i kreten moraš da budeš da mi predložiš da ja tebi budem švalerka. To ne može nikada da se desi, jer sam ja žena koja obožava sebe, drugo, ja sam žena koja obožava svog partnera. Nijedna žena koja vrednuje sebe ne pristaje da bude druga. Ja nisam ni prva ni druga, ja sam jedna jedina.

 

Printscreen

 

MOJA BORBA JE OVO... Nikolina Pišek se oglasila nakon optužbi Miše Grofa: Za mene najteže razdoblje u životu

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
bibi

04.07.2022 13:18

Ko bi se sa tobom švalerisao? Možda, dva jorgana preko njuške da ne gleda fejs...:-)

Zoran

04.07.2022 13:44

Ko poleti visoko obično lupi o zemlju